Rammen

Madinspirationen fra øst er stor lige nu!Ramen - den japanske nudelsuppe fyldt med umami - har
blivet mere populær. Suppen serveres sammen medmed en overflod af forskellige ingredienser og spises hovedsageligt
med spisepinde. Kun bouillonen spises med ske, hvis manikke vil drikke den direkte fra skålen. Christin byder på
ramen med kyllingebouillon, saltet svinekød og chiliolie,toppet med blandt andet majs, shiitakesvamp og
salladsløg.
)
)
PRODUKTTIPS TIL TOPPING
HURTIG KIMCHI RAMEN
Du har brug for
4 portioner
1 ½ liter kyllingefond
2 spsk soja
2 spsk lys misosauce
200 g kimchi
4 æg
½ bundt forårsløg
250 g ramen-nudler
100 g enokisvamp eller anden lys svamp
1 spsk chiliflager

Gør sådan her
Opvarm fonden med soja og misosauce. Grovhak halvdelen af kimchien og tilsæt den. Fyld en pande halvt op med vand, varm op indtil det simrer.
Knæk æggene et ad gangen i en kop og hæld dem forsigtigt ned i vandet. Pocher dem i 4 minutter og tag dem op med en ske.
Skyl og hak løget. Kog nudlerne og lad dem dryppe af, gem suppen.
Fordel nudlerne i skåle sammen med svampen og resten af kimchien. Tilsæt de pocherede æg og hæld den varme suppe over. Server med forårsløg og chiliflager.
Christin Kashous ramen med svinekød
)
)
)
)
LIVESENDELSE
)
)