)
Napolitansk pizzadeg
För att lyckas med den här pizzadegen behöver du tid och tålamod. För när det kommer till napolitanskpizza finns inga fusk om du vill få till den perfekta degen. Hemligheten är att degen behöver jäsa och vila ordentligt för att hinna utveckla dom där typiska luftbubblorna.
Du skal bruge:
300 g jordnødder, naturlige
2 spsk. neutral olie
Honning
Salt
Gør sådan her:
Forvarm ovnen til 200 grader, og beklæd en bageplade med bagepapir. Hæld jordnødderne på pladen, og rist dem i ca. 10 minutter, eller indtil de begynder at tage farve.
Lad dem køle af.
Mal jordnødderne i kødhakkeren, og pisk det hele sammen med olie ved hjælp af K-piskeriset.
Smag til med honning og salt. Tilsæt mere olie, hvis det er nødvendigt.
Hæld jordnøddesmørret i et glas, og opbevar det i køleskabet.