Kakaopulver, 250 g

Kakaopulver, 250 g

159 kr.

Med kakaopulver fra Valrhona kan du løfte din bagning til næste niveau. Du får en ren og intens smag af kakao med en varm rød mahognifarve – både smuk og delikat.

Valrhona blev grundlagt i Sydfrankrig i 1922, og er i dag en af ​​verdens største producenter. Valrhona producerer chokolade, der både er god og æstetisk tiltalende, samtidig med at den er lavet med mennesker og miljø for øje. Chokoladen er lavet af kakaobønner af højeste kvalitet og kan bruges i både bagværk og madlavning.

  • Kakaopulver af højeste kvalitet
  • Giver en smuk, varm mahogni farve
  • Har en ren og intens kakaosmag
Anmeldelser
5.0 Baseret på 8 anmeldelser
Mikael A
Meget god chokolade til at bruge i is
Oversat fra Svensk
Kristin
Den bedste kakao ❤️
Oversat fra Norsk
Maija-Liisa
julebrænde og virkelig godt. denne kakao er bestemt den bedste
Oversat fra Finsk
Heidi
Lækker kakao
Oversat fra Norsk
ValrhonaKakaopulver, 250 g

Ingredienser:
Kakaopulver, surhedsregulerende middel: kaliumkarbonat (E501).

Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi 370 kcal/1549 kJ
Fedt 21 g
- heraf mættede fedtsyrer 13 g
Kulhydrater 8,9 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 19 g
Salt 0,04 g

Opbevaring:
Opbevares tørt, mørkt og køligt. Optimal opbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhed 240 dage i uåbnet emballage.

Med kakaopulver fra Valrhona kan du løfte din bagning til næste niveau. Du får en ren og intens smag af kakao med en varm rød mahognifarve – både smuk og delikat.

Valrhona blev grundlagt i Sydfrankrig i 1922, og er i dag en af ​​verdens største producenter. Valrhona producerer chokolade, der både er god og æstetisk tiltalende, samtidig med at den er lavet med mennesker og miljø for øje. Chokoladen er lavet af kakaobønner af højeste kvalitet og kan bruges i både bagværk og madlavning.

Kakaopulver, 250 g
Loading...