Ame kinesisk kokkekniv, 17 cm

Kampagne

Ame kinesisk kokkekniv, 17 cm

849 kr.899 kr.

Satake Ame er en knivserie designet med kraft, styrke, balance og tradition i tankerne. Seriens navn, Ame, betyder 'regn' på japansk og er inspireret af bladets rain pattern-design. Mønstret er ikke kun smukt, men forhindrer også, at råvarer sætter sig fast på bladet, når du skærer.

Vil du lave mad som en ægte kok, så er en kinesisk kokkekniv er et must-have i køkkenet, da den kan bruges til stort set alt, når det kommer til madlavning. Denne slags kniv er fantastisk til at skære grøntsager, rodfrugter, fisk, fjerkræ og kød. 

Kniven har et håndbanket blad lavet af fem lag AUS10-stål med en hårdhed på 60-61 HRC. Bolsteret og slutstykket er fremstillet af rustfrit stål. Håndtaget er lavet af masurtræ, som er et eftertragtet materiale, fordi det både er smukt og hårdere end almindeligt træ. De anvendte træsorter er blandt andet lærketræ, ferskentræ, kamfer og lønnetræ. Hvert håndtag er unikt, så du får en kniv, der er one of a kind.

  • Klarer mange opgaver i køkkenet
  • Smukt håndtag i masurtræ
  • Unikt rain pattern-blad
Anmeldelser
5.0 Baseret på 7 anmeldelser
Kai Marius A
Let at bruge
Let at bruge. Cool kniv
Oversat fra Norsk
Erika J
Fredrik
Den levede op til mine forventninger. Udover skarpheden, vægten og balancen, var den endnu smukkere i virkeligheden.
Oversat fra Svensk
Hanna
Sindssygt flot og god kniv. Perfekt til at hakke grøntsager, tartar eller skive fine kødstykker. Blev meget populær hos min kæreste efter at have givet ham denne i gave. Han syntes, at madlavningen pludselig blev så meget sjovere.
Oversat fra Svensk
SatakeAme kinesisk kokkekniv, 17 cm

Satake Ame er en knivserie designet med kraft, styrke, balance og tradition i tankerne. Seriens navn, Ame, betyder 'regn' på japansk og er inspireret af bladets rain pattern-design. Mønstret er ikke kun smukt, men forhindrer også, at råvarer sætter sig fast på bladet, når du skærer.

Vil du lave mad som en ægte kok, så er en kinesisk kokkekniv er et must-have i køkkenet, da den kan bruges til stort set alt, når det kommer til madlavning. Denne slags kniv er fantastisk til at skære grøntsager, rodfrugter, fisk, fjerkræ og kød. 

Kniven har et håndbanket blad lavet af fem lag AUS10-stål med en hårdhed på 60-61 HRC. Bolsteret og slutstykket er fremstillet af rustfrit stål. Håndtaget er lavet af masurtræ, som er et eftertragtet materiale, fordi det både er smukt og hårdere end almindeligt træ. De anvendte træsorter er blandt andet lærketræ, ferskentræ, kamfer og lønnetræ. Hvert håndtag er unikt, så du får en kniv, der er one of a kind.

satake-ame-kinesisk-kokkekniv-17-cm-same17-56343-2
Loading...