Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Duften af julebag

Endelig er det tid til julebagning. Der findes ikke noget bedre end hyggen om julebag og duften af de lækre kager. Vi tager et kig på Anna Carolina Magnussen instagram, hvor man nemt kan blive inspireret af hendes delikate julebag. Du kan se de kreative opskrifter på hendes instagram @annacarolinebakar.

OPSKRIFTER

Amaretti med mascarpone-frosting og granatæble

Du behøver

  • 3 æggehvider (ca 1 dl)
  • 3 dl sukker
  • 2 spsk mandellikør
  • 6 dl mandelmel
  • 100 g groft hakkede mandler
  • 1 tsk salt

Mascarpone-frosting

  • 125 g mascarpone
  • 1 dl lemoncurd (færdiglavet)
  • 1,25 dl fløde
  • 1/2 dl flormelis

Sådan gør du

  1. Pisk æggehviderne til de danner hvidt skum. tilsæt derefter sukkeret lidt ad gangen, mens du pisker, så du får en hvid tyk marengsdej. 
  2. Bland derefter mandelmelet og de hakkede mandler i, samt salt og mandelikør.
  3. Hæld dejen i en 30 x 30 beklædt form med bagepapir. Sørg for at presse dejen jævnt ud over hele bunden, eventuelt kan lidt smagsneutralt olie på hænderne hjælpe. 
  4. Bages ved 200°c ca 8-10 minuter.
  5. Skær derefter kagen i firkanter, inden den køler af.

Frosting

  1. Pisk lemoncurden med din elpisker, så den bliver luftigere.
  2. Tilsæt derefter mascarpone, fløde og flormelis
  3. Pisk sammen indtil du har den rette konsistens, så frostningen kan sprøjtes på amarettierne.
  4. Derefter toppes kagerne granatæblefrø, server og nyd.

Julens bedste Jordnøddekiks

Du behøver

  • 2 dl sukker
  • 2 dl lys sirup
  • 2 dl fløde
  • 50 g smør
  • 200 g jordnødder

Sådan gør du

  1. Du skal bruge en tykbundet gryde (rummelig), tilsæt derefter sukker, sirup, fløde og smør. Rør det godt rundt, så smøret smelter, og lad de koge uden at røre for meget rundt.

  2. Brug et termometer til at kontrollere antallet af grader. Når den knitrende dej er mellem 135°c og 140°c er den klar.

  3. Fjern derefter gryden fra varmen, og hæld jordnødderne i. Hæld dejen på et bagepapir, så den løber ud

  4. Skær derefter stykker, før det størkner helt. Du kan også knække stykkerne, når det er helt størknet. 

Bløde honningkager med tyttebær og rom

Du behøver

  • 200 g smør (brun gerne smøren, for ekstra god og blød smag)
  • 1 dl olie
  • 5 æg
  • 4,5 dl sukker
  • 5,5 dl mel
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl tyttebærmos
  • 1/2 dl rom
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 1 pose honningkagekrydderi (18g)
  • 1 spsk kanel
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  1. Smælt smøren (brun gerne) og lad det derfor køle af.

  2. Pisk æg og sukker luftigt

  3. Bland derefter alle de tørre ingredienser og sigt dem i æggeblandingen. Vend det hele rundt, så den bliver klumpfri.

  4. Tilsæt olie, rom, tyttebærmos og creme fraiche i det smeltede smør (Sørg for at røre det godt rundt).

  5. Vend det sammen med æg og de tørre ingredienser så alt blandes sammen. Held derefter dejen i din smurte Nordic ware form som rummer 2,4 L

  6. Bages ved 155 °c i cirka 1 time (Hold øje med kagen, alle ovne er forskellige)

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554