Er du en fiskefan eller et friluftsmenneske, som elsker at tilbringe timer ude i naturen, er du kommet
til det rette sted. Vi har samlet vores bedste tips til produkter, der gør dine udflugter ved vandet nemmere
eller bedre. Her finder du flydende knive, vandtætte lightere, stormkøkkener, fisketilpassede kølebokse og
meget mere!
Praktisk fiskekniv fra norske Brusletto. Kniven har et fleksibelt slebet knivblad og et skaft, der er lavet af olieret birk og kork. Mellem lagene er der smarte gummiindlæg, som giver et godt greb, selv når den er våd. Takket være korken i skaftet holder kniven sig også flydende, hvis den skulle ende i vandet.
Praktisk, effektiv og funktionel er blot nogle af kendetegnene for CI-42 køleboksen fra Dometic. Den kan holde isen nedkølet i op til 10 dage, alt afhængig af udetemperaturen. Måske er en fiskestangsholder, kopholder eller en behagelig siddehynde noget, du ville have sat pris på?
Kaari Loimu X2 er en vandtæt plasmatænder, der kan bruges under alle vejrforhold. Denne X2-model producerer en effektiv og vindtæt dobbelt plasmabue for ekstra kraft og er derfor langt mere vejrbestandig end de fleste andre lightere. Plasmatænderen kan tændes op til 80 gange på én opladning og kan derefter nemt oplades med en standard USB-oplader.
TKPro termoflasken fra Klean Kanteen er en højtydende og helt plastikfri termoflaske. Den praktiske flaske er perfekt til at tage med ud i naturen. Termoflasken har et integreret krus i rustfrit stål med en kapacitet på 305 ml. Det smarte design med dobbeltvægge gør, at flasken holder drikkevarens temperatur i lang tid. Du kan også hælde drikken op uden at skulle skrue låget helt af, og låget forhindrer desuden lækage. Flasken holder varme drikke varme i op til 28 timer og kolde drikke kølige i op til 90 timer. En smart termoflaske til alle, der lever et aktivt liv. TKPro fås i størrelserne 500 ml, 750 ml og 1 liter og kan købes i farverne sort eller metal.
Udover et herligt sortiment af mugger i træ, bålriste, kaffekander, sandwichjern og popcorngryder, har vi nu også fået Hällmarks stormkøkken til brænde! Nyd dampende varm mad midt ude i naturen, tilberedt på traditionel vis.
Termokanderne fra Stanley holder hele livet og holder til et hårdt og aktivt friluftsliv. De har også "The Legendary Camp Mug", som passer perfekt til "The Perfect-Brew Pour Over”
At grille frisk fisk over åben ild er uovertruffent godt. I vores sortiment finder du masser af fleksible grill og stegeplader, der kan tages med ud i skoven.
Invester i et stormkøkken fra Trangia-serien 25 Large. Køkkenet er perfekt til op til fire personer og
har et robust og stormsikkert design. Alle stormkøkkener i serien kommer med inderkedel, yderkedel, stegepande,
øvre og nedre vindbeskyttelse, brændere, tang og rem. Du kan også supplere dit stormkøkken med praktisk tilbehør,
såsom en kaffekande, en multi-disc, et etui og mere køkkengrej. Du vælger også selv, hvilket materiale du foretrækker,
samt om du ønsker sprit- eller gasblus. Du kan med andre ord frit vælge det optimale stormkøkken ud fra dine egne
præferencer og behov. Perfekt til dig, der ønsker et stormkøkken til at tage med på udflugter, år efter år.
Svenske Light my Fire fremstiller unikke udendørsprodukter af premium kvalitet med et design, farveskala
og funktionalitet, der fungerer lige så godt i naturen som i byen.
Den mest populære råvare at røge er fisk. Fed fisk som laks, hvidfisk, brasen, skrubbe og heltling anses af mange for at være bedst røget, men prøv også aborre, sandart og gedde. Små og mellemstore fisk kan som sådan røges hele, efter de er renset. Større fisk er gode at røge som fileter. Man behøver heller ikke at fjerne skindet fra røget fisk.
Fisken kan saltes, inden den røges med opløst salt, f.eks. groft havsalt eller i lage. Ved saltning med opløst salt kan fisken saltes et par timer eller til natten over, alt efter størrelse og mængden af salt. Tør overskydende salt af før røgning. Ved brug af saltlage er det en god idé at lade fisken ligge helt tildækket i saltlage i mindst 12 timer. Styrken skal være 5-10% alt efter smag og behag. Ønsker du først at salte fisken efter røgning, sænk da den varme fisk eller fileterne i varm 10% saltlage i et par minutter.