Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Den bedste hjælp til juleforberedelserne

Køkkenmaskine – den bedste hjælp til juleforberedelserne

En god køkkenmaskine er en god investering, uanset om du foretrækker at bage kager eller lave mad.
Sådan letter køkkenmaskinen køkkenarbejdet i julen!

  

Bag luciabrød

At ælte dejen med hænderne kan være ganske trættende. Med en maskine gør du følgende:

  1. Monter dejkrog- og skraber i henhold til brugsanvisningen.
  2. Smuldr gæren, tilsæt den lunkne dejvæske (smør og mælk) og kør maskinen, indtil gæren er opløst.
  3. Tilsæt safran, kvark, æg, sukker og salt. Bland ved at køre maskinen i et minut igen.
  4. Tilsæt mel og start køkkenmaskinen igen. Kør et par minutter. Hvis dejen klistrer til skålens kanter, er den for tynd. Tilsæt mere mel, hvis dette er tilfældet, og kør maskinen indtil dejen frigøres fra kanterne. Nu er dejen klar til hævning og bagning.

Bag peberkager

Ingen købekager slår kvaliteten af hjemmelavede peberkager. Men dejen er ret tung og vanskelig at behandle med hånd.

  1. Find din yndlingsopskrift på peberkager.
  2. Monter piskeriset i motorhovedet og bland smør, sirup og sukker sammen. Tilsæt krydderier, bagepulver og vand, og rør også det sammen.
  3. Skift til dejkrog. Tilsæt den angivede mængde hvedemel. Lad maskinen arbejde, indtil du har en glat dej.
  4. Skrab dejen ud, form den til en pølse, pak ind i film og stil den på køl natten over. Så er der bare tilbage at bage småkagerne!

Lav dine egne kødboller

Til jul er det sjovt at lave sine egne kødboller med egne krydderier, vildtkød eller noget andet, som du har derhjemme.

  1. Monter møllehuset på køkkenmaskinens sokkel. Spænd, så den sidder ordentligt.
  2. Monter kniven (kanten af kniven skal vende mod hulpladen) og hulpladen (hulstørrelse efter ønske). Spænd og læg maskinen på siden.
  3. Kør maskinen på lav hastighed og før kødstykkerne i møllen, så de males til fars.
  4. Bland med løg, fløde og krydderier efter smag. Herefter skal kødbollerne bare formes og steges.

Hjemmelavede pølser

Med en pølsestopper er det let at lave hjemmelavede, velsmagende pølser.

  1. Monter møllehuset på køkkenmaskinens sokkel, spænd vingemøtrikken, og placér kværnrøret, så den passer godt ind i soklen.
  2. Monter pølseringen- og hornet, fastgør med låseringen og læg maskinen på siden.
  3. Træk pølsehylsteret på pølsehornet. Kør maskinen på lav hastighed. Fyld møllehuset med kød og fyld hylsteret.

Tip! Hvis både pølsekødet og møllehuset afkøles, går pølsestopningen normalt endnu nemmere.

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Ring fra kl. 9-19 (man-tor) og kl. 9-14 (fre), eller send os en e-mail.
70 777 554