Bestik sætter stemningen for de enkle måltider med familien til de festlige lejligheder, der bringer os sammen med venner og kære.
Lad hvert måltid, uanset hvor enkelt det er, være et øjeblik af påskønnelse, for det er ofte de små detaljer, der skaber de mest
mindeværdige øjeblikke i livet. Her giver vi dig tips til vores yndlingsbestik, fra nyt til klassisk og til det, der trender lige nu!
Vi ser spændende blandinger af rustfrit stål med detaljer i marmor, porcelæn eller træ,
hvilket giver et ekstra touch til din borddækning. Derudover ser vi former og teksturer med
retro-inspirerede looks, der minder om middage fra gamle dage.
Lige nu ser vi en bølge af matsort, rosaguld og mønstret bestik der indtager
både hjem og restauranter. Disse moderne farver kombineres ofte med minimalistiske
*former. De er perfekte til dem, der gerne vil give deres borddækning lidt ekstra kant.
Klassisk sølvtøj har modstået tidens tand og symboliserer fortsat elegance og kvalitet. Med deres enkle,
men raffinerede udseende pynter de på ethvert bord og er lige velegnede til hverdagsbrug og underholdning.
Uanset trends vil sølvbestik altid være en tidløs ledsager ved vores måltider, en påmindelse om,
at nogle ting aldrig går af mode, og at skønhed ofte findes i det enkle og veludførte.
Ifølge traditionen skal knive placeres til højre og gaflerne til venstre for tallerkenen. Under middagen ligger bestikket til forretten yderst, og bestikket til hovedretten ligger tættest på tallerkenen. Dessertbestikket skal være placeret over tallerkenen, og skeens skaft peger mod højre, mens gaflen peger til venstre (kig gerne på vores illustration og se en borddækning opstillet i henhold til alle de traditionelle regler).
Glem ikke, at bestik kan være både stilfuldt og praktisk. Lad det ligge fremme og dekorere bordet. På samme tid gør det værtskabet lidt lettere for dig. Vi ønsker, at middagen skal være en herlig og afslappet begivenhed, så glem alt om pænt oplagte retter og lad gæsterne sørge for sig selv.