Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Ankarsrum med Go Green-tilbehørspakke
Spar 1.549 kr.

Ankarsrums AKM 6230-røremaskine med tilbehørspakke er den eneste køkkenmaskine, du behøver. Røremaskinen i sig selv er uundværlig og er svært at leve uden, når man først har oplevet dens mange glæder. Med en stærk motor på 1500 watt kan AKM 6230-røremaskinen klare selv den sejeste rugbrødsdej uden problemer. Røremaskinen leveres med dobbelt piskeris, 3,5-liters plastikskål, metalskål, dejkrog, dejrulle, dejkniv, dejskraber og låg til skålen. Desuden medfølger den udvidede tilbehørspakke, som indeholder en stærk blender med en kande af BPA-fri tritan, en citruspresser og en grøntsagsskærer med tre forskellige blade.

Blenderen er velegnet til cremet pesto, lækre smoothies og hjemmerørt hummus. Den kører med en hastighed på 3500-12000 omdrejninger i minuttet alt afhængigt af, hvilket niveau du indstiller den kraftige motor til. Citruspresseren er velegnet til alle citrusfrugter, og den gør det nemt at få saften ud af alt fra saftige citroner til genstridige grapefrugter. Med grøntsagsskæreren kan du hurtigt snitte salat eller hakke ingredienserne til en lækker gryderet. AKM 6230-røremaskinen gør det kort sagt både lettere og sjovere at bage og lave lækker mad helt fra bunden.

Tilbuddet gælder i kampagneperioden 12/8-8/9 2024.

Tomater

Ud over at spise tomaterne au naturel, kan de tilberedes på flere måder. Vi kommer med forslag til at tørre, sylte og lave en pesto rosso.
Andre forslag er at lave pastasauce, suppe, gratinere tomaterne med ost og krydderier eller en velsmagende juice til efteråret.

Tørring

Vask og skær tomaterne i halve eller skiver.
Placer tomaterne med luft i mellem dem på bakkerne, og sørg for at tomater på samme bakke har samme tykkelse.
Saml dehydratoren, og indstil den ved 55°C og fire timer til at begynde med. Efter fire timer kan du rotere bakkerne for at få en mere jævn tørring. Tjek tomaternes tekstur, og forlæng eventuelt tiden. Tørretiden afhænger af tomaternes størrelse og den ønskede tekstur og kan variere med flere timer, så tjek med jævne mellemrum, og roter bakkerne et par gange.

Krydderier
Bland olivenolie og valgfrie krydderier i en skål, tilsæt de skivede tomater, og bland godt.
Tørres som ovenfor.

Små tomater
Prøv at tørre halverede cherry- eller cocktailtomater, indtil de er sprøde. Både med og uden krydderier giver de et lækkert pift til salaten.

Syltning
Hvis du vil sylte tomaterne i olie, skal de kun tørres indtil de stadig kan bøjes. Bland tomater og krydderier, eksempelvis hvidløg og rosmarin, salt og peber, i et glas, og hæld olivenolie over.

Helt tørrede tomater kan blødgøres ved at lægge dem i blød i varmt vand.

Pesto
Fordelen ved hjemmelavet pesto er, at du selv kan vælge, hvad du vil have i den. Du vil måske hellere have andre nødder, frø eller kerner i stedet for de traditionelle pinjekerner. Prøv også at variere smagen på din pesto med forskellige krydderurter, krydderier, bær eller frugt.

Rød pesto

Pesto Rosso eller rød pesto, som vi også kender den som, er en smagfuld og fyldig sauce, der kan pifte de fleste måltider op. Kombinationen af tomater, basilikum og parmesan passer perfekt sammen og er ideel til pasta, som topping på luftigt brød eller som smagsgiver til supper og gryderetter.

Du skal bruge

  • 200 g soltørrede tomater i olie, afdryppede
  • 75 g parmesanost
  • 75 g solsikkekerner
  • 10 g basilikum, frisk
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. balsamico
  • 1 tsk. flagesalt
  • 1 knsp. sort peber
  • 1-1½ dl olivenolie

Gør sådan her

  1. Hak osten i mindre stykker.
  2. Pil, og skær hvidløg i skiver.
  3. Kom ost, hvidløg, tomater, solsikkekerner, basilikum, balsamico, salt og peber i blenderen, og blend kort.
  4. Tilsæt olie, og blend til ønsket konsistens.
  5. Opbevar i et rengjort glas i køleskabet.

ÆBLE

Æblesæsonen er her! Lav æblemost, -mos eller tør tynde æbleskiver til søde og syrlige chips til efterårets snacks.
Æble fås i et utal af varianter og kan bruges til at give smag til både brød og kager eller til at lave en lækker marmelade til ostebordet.

Æblemos

Når det er tid til at høste æbler og lave æblemos, er purépresseren uundværlig, da du slipper for at skrælle og udkerne æblerne – og det bliver meget hurtigere at lave æblemos. I den hjemmelavede æblemos kan du justere mængden af sukker og eksempelvis også tilsætte pærer. Eller prøv at tilsætte krydderier til din æblemos – kardemomme, citrusfrugter og vanilje er gode smagskombinationer.

Du skal bruge

  • 1 kg æbler
  • ½ kg sukker (kan undlades)

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200°C, og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Vask æblerne, og skær dem i mindre stykker. Læg stykkerne ud på pladen, og læg en bageplade ovenpå.
  3. Bag i ovnen, indtil æblestykkerne er bløde, ca. 15 minutter.
  4. Kør al frugten gennem purépresseren. Tag skålen med restproduktet, og kør det igennem igen.
  5. Mål mængden af æblemos, og hæld den derefter i en gryde. Tilsæt ca. halvt så meget sukker som frugtmos. Varm op under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Det må endelig ikke koge!
  6. Hæld æblemosen på rengjorte glas, lad den køle af, og sæt den på køl.

GULERØDDER

Gulerødder er med deres sprøde tekstur og naturlige sødme en uundværlig ingrediens i køkkenet. Uanset om de tilsættes en fyldig
gryderet, ristes sammen med andre rodfrugter eller pureres til en lind suppe, tilfører de et skud smag og næring til dine måltider.

Rå, revne gulerødder kan fryses ned og bruges som sødemiddel i hjemmebagt brød og kødsovs eller i squashfrikadeller.
De er selvfølgelig også den gode base for kagefavoritten – Gulerodskagen. Benyt lejligheden til at rive ekstra gulerødder og fryse
dem ned i portioner af 350 gram, så du hurtigt kan bage en gulerodskage.

Gulerodskage

Her får du opskriften på en rigtig saftig gulerodskage med masser af cremet frosting, som er god til eftermiddagskaffen hele året rundt. Gulerodskagen kan holde sig i mange dage i køleskabet eller fryses ned. Rivejernstilbehøret er også perfekt, når du vil rive andre grøntsager til efterårets middage. Meget kan fryses ned, og lav det gerne i portionspakker efter opskriften, så det er nemt og hurtigt at lave mad.

Opskrift til 12-14 stykker.

Ingredienser

Kage

  • 4 æg
  • 4 dl sukker
  • 4½ dl hvedemel
  • 4 tsk. bagepulver
  • 3 tsk. kanel
  • 1½ tsk. kardemomme
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. ingefær
  • ½ tsk. vanillesukker
  • ½ tsk. salt
  • 2½ dl rapsolie
  • 350 g revne gulerødder
  • Smør til formen

Frosting

  • 150 g smør
  • 600 g flødeost
  • 5 dl flormelis
  • 1 spsk. lime
  • 1 tsk. vanillesukker

Sådan gør du

Kage

  1. Forvarm ovnen til 150°C. Beklæd en 23 cm springform med bagepapir i bunden, og smør de indvendige kanter med smør.
  2. Riv gulerødderne, groft eller fint.
  3. Pisk æg og sukker sammen.
  4. Bland alle tørre ingredienser, og tilsæt dem sammen med olien. Pisk til dejen er glat.
  5. Tilsæt gulerødder, og pisk sammen.
  6. Hæld dejen i formen, og bag i den nederste del af ovnen i ca. 60 minutter, eller indtil bagenålen er tør.
  7. Lad kagen køle af i et par minutter. Åbn derefter formen, og vend kagen ud på en rist, luk formen igen, og lad den køle helt af.

Frosting

  1. Lad smørret få stuetemperatur.
  2. Pisk smørret luftigt og hvidt.
  3. Tilsæt flormelis, vanillesukker og lime. Pisk, indtil det er glat.
  4. Tilsæt flødeosten, og pisk den hurtigt til en fast creme, og hæld den i en sprøjtepose.
  5. Del kagen i tre lige store dele. Læg den første del på en tallerken.
  6. Sprøjt eller fordel en fjerdedel af frostingen. Læg den næste del ovenpå, og smør et lag frosting på. Top med den sidste bund, og fordel resten af frostingen rundt om og på kagen.
  7. Hvis du vil sprøjte noget fint på toppen, kan du reducere mængden af frosting i kagen og bruge den som dekoration i stedet.
  8. Stil kagen i køleskabet, så den kan sætte sig, gerne natten over.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne