Ankarsrums AKM 6230-røremaskine med tilbehørspakke er den eneste køkkenmaskine, du behøver. Røremaskinen i sig selv er uundværlig og er svært at leve uden, når man først har oplevet dens mange glæder. Med en stærk motor på 1500 watt kan AKM 6230-røremaskinen klare selv den sejeste rugbrødsdej uden problemer. Røremaskinen leveres med dobbelt piskeris, 3,5-liters plastikskål, metalskål, dejkrog, dejrulle, dejkniv, dejskraber og låg til skålen. Desuden medfølger den udvidede tilbehørspakke, som indeholder en stærk blender med en kande af BPA-fri tritan, en citruspresser og en grøntsagsskærer med tre forskellige blade.
Blenderen er velegnet til cremet pesto, lækre smoothies og hjemmerørt hummus. Den kører med en hastighed på 3500-12000 omdrejninger i minuttet alt afhængigt af, hvilket niveau du indstiller den kraftige motor til. Citruspresseren er velegnet til alle citrusfrugter, og den gør det nemt at få saften ud af alt fra saftige citroner til genstridige grapefrugter. Med grøntsagsskæreren kan du hurtigt snitte salat eller hakke ingredienserne til en lækker gryderet. AKM 6230-røremaskinen gør det kort sagt både lettere og sjovere at bage og lave lækker mad helt fra bunden.
Tilbuddet gælder i kampagneperioden 12/8-8/9 2024.
Ud over at spise tomaterne au naturel, kan de tilberedes på flere måder. Vi kommer med forslag til at tørre, sylte og lave en pesto rosso.
Andre forslag er at lave pastasauce, suppe, gratinere tomaterne med ost og krydderier eller en velsmagende juice til efteråret.
Tørring
Vask og skær tomaterne i halve eller skiver.
Placer tomaterne med luft i mellem dem på bakkerne, og sørg for at tomater på samme bakke har samme tykkelse.
Saml dehydratoren, og indstil den ved 55°C og fire timer til at begynde med. Efter fire timer kan du rotere bakkerne for at få en mere jævn tørring. Tjek tomaternes tekstur, og forlæng eventuelt tiden. Tørretiden afhænger af tomaternes størrelse og den ønskede tekstur og kan variere med flere timer, så tjek med jævne mellemrum, og roter bakkerne et par gange.
Krydderier
Bland olivenolie og valgfrie krydderier i en skål, tilsæt de skivede tomater, og bland godt.
Tørres som ovenfor.
Små tomater
Prøv at tørre halverede cherry- eller cocktailtomater, indtil de er sprøde. Både med og uden krydderier giver de et lækkert pift til salaten.
Syltning
Hvis du vil sylte tomaterne i olie, skal de kun tørres indtil de stadig kan bøjes. Bland tomater og krydderier, eksempelvis hvidløg og rosmarin, salt og peber, i et glas, og hæld olivenolie over.
Helt tørrede tomater kan blødgøres ved at lægge dem i blød i varmt vand.
Pesto
Fordelen ved hjemmelavet pesto er, at du selv kan vælge, hvad du vil have i den. Du vil måske hellere have andre nødder, frø eller kerner i stedet for de traditionelle pinjekerner. Prøv også at variere smagen på din pesto med forskellige krydderurter, krydderier, bær eller frugt.
Pesto Rosso eller rød pesto, som vi også kender den som, er en smagfuld og fyldig sauce, der kan pifte de fleste måltider op. Kombinationen af tomater, basilikum og parmesan passer perfekt sammen og er ideel til pasta, som topping på luftigt brød eller som smagsgiver til supper og gryderetter.
Du skal bruge
Gør sådan her
Æblesæsonen er her! Lav æblemost, -mos eller tør tynde æbleskiver til søde og syrlige chips til efterårets snacks.
Æble fås i et utal af varianter og kan bruges til at give smag til både brød og kager eller til at lave en lækker marmelade til ostebordet.
Når det er tid til at høste æbler og lave æblemos, er purépresseren uundværlig, da du slipper for at skrælle og udkerne æblerne – og det bliver meget hurtigere at lave æblemos. I den hjemmelavede æblemos kan du justere mængden af sukker og eksempelvis også tilsætte pærer. Eller prøv at tilsætte krydderier til din æblemos – kardemomme, citrusfrugter og vanilje er gode smagskombinationer.
Du skal bruge
Sådan gør du
Gulerødder er med deres sprøde tekstur og naturlige sødme en uundværlig ingrediens i køkkenet. Uanset om de tilsættes en fyldig
gryderet, ristes sammen med andre rodfrugter eller pureres til en lind suppe, tilfører de et skud smag og næring til dine måltider.
Rå, revne gulerødder kan fryses ned og bruges som sødemiddel i hjemmebagt brød og kødsovs eller i squashfrikadeller.
De er selvfølgelig også den gode base for kagefavoritten – Gulerodskagen. Benyt lejligheden til at rive ekstra gulerødder og fryse
dem ned i portioner af 350 gram, så du hurtigt kan bage en gulerodskage.
Her får du opskriften på en rigtig saftig gulerodskage med masser af cremet frosting, som er god til eftermiddagskaffen hele året rundt. Gulerodskagen kan holde sig i mange dage i køleskabet eller fryses ned. Rivejernstilbehøret er også perfekt, når du vil rive andre grøntsager til efterårets middage. Meget kan fryses ned, og lav det gerne i portionspakker efter opskriften, så det er nemt og hurtigt at lave mad.
Opskrift til 12-14 stykker.
Kage
Frosting
Kage
Frosting
Hvem har ikke altid drømt om at imponere sine gæster eller sig selv med en 100% hjemmelavet dessert?
Og hvad er bedre end kølende is om sommeren? Ankarsrum har den perfekte pakke til dig,
der vil have succes med is hver gang. Sættet indeholder både Ankarsrum
Assistent AKM 6230 og Ankarsrums tilbehør til isproduktionen.
a
Lad Ankarsrums pastasæt blive din hemmelige ingrediens til at imponere og hygge om familie og gæster med lækre hjemmelavede pastaretter. Sættet indeholder to praktiske dele, der gør det nemmere end nogensinde at lave frisk pasta derhjemme.
Med Ankarsrums originale lasagnevalse kan du lave pastaplader med en bredde på 145 mm og tykkelser fra 0,6 mm op til 4,8 mm. Så nu kan du lave alt fra tynde og delikate pastaark til fyldige og autentiske lasagneplader – og herfra har du mængder af muligheder. Vil du lave klassisk lasagne, så er lasagnepladerne allerede klar! Du kan også vælge at lave din egen ravioli eller hvorfor ikke udfordre dig selv lidt mere og lave din egen tortellini.
Derudover indeholder sættet også Ankarsrums originale valse til at lave fettuccine, der skærer 6 mm bred pasta. Denne valse giver dig mulighed for at lave frisk fettuccine pasta, som er perfekt til at lave klassiske pastaretter som fettuccine Alfredo eller fettuccine med kødsovs.
Efter endt brug skal valserne børstes/tørres af, da de IKKE må vaskes op i vand!
Tilbuddet gælder t.o.m. 15-28/4 2024.
Dette er den perfekte tilbehørspakke til madelskeren! Den passer perfekt til Ankarsrums Assistent Original og tilbyder en bred vifte af tilbehør til alle lejligheder. Pakken indeholder kværn til at male kød, 4 hulskiver og 3 pølsehorn, der giver variation. Der medfølger også en blender, passerindsats til nem mosning, rivejern, 4 pastaskiver, sprøjtetilbehørsdel, citruspresser og en imponerende mixer. Med denne pakke får du et alsidigt sæt med tilbehør, som vil sætte kulør på dit køkkenliv.
Tilbuddet gælder alle farver i kampagneperioden 19/2-3/3 2024.
Vores pris 5.494 kr. Ord. pris 7.494 kr.
Bagetålet kan bruges til mange ting, men det er bl.a. perfekt til en god sprød pizza. Det fungerer præcis som en pizzasten med den forskel, at den i stedet er fremstillet af stål. Stålet kan tåle store temperaturudsving, og du skal ikke være nervøs for, at det flækker. Når du bager pizza på stål får du en sprød og lækker bund, og du kan sågar prøve kræfter med retter som det indiske fladbrød, naan, der også bliver helt perfekt, når det tilberedes på stålet. Værdi: 889 kr.
Få endnu mere ud af din Ankarsrum-røremaskine med denne blenderkande, der kan sættes på udtaget. Du monterer nemt blenderen ved at lægge røremaskinen ned på siden og bruge udtaget på siden af maskinen. Så kan du nemt mixe alverdens lækre smoothes. Samtidig slipper du også for at skulle have flere forskellige køkkenmaskiner til at fylde på bordet – du kan blot nøjes med din Ankarsrum.
Førpris 5.294 kr.