Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

IS MED NATURENS SMAGE

Foråret er den årstid, som mange mennesker nyder allermest. Det er den tid, hvor naturen virkelig kommer til live,
og hvor blomster og grønt igen gør deres indtog efter vinterpausen. Lige nu er der masser af gode ting fra naturen at
gøre brug af. Vi har fået hjælp af Det Vilda Skafferiet, der arbejder med naturen som spisekammer, og som ledes af
Simon Quartey, der har skabt to isopskrifter med uventede, men lækre smagskombinationer.

 

SYREN- OG RABARBERSORBET

Med mousserende, alkoholfri vin
Opskrift til 6 port.

Du skal bruge:

  • 225 gram vand
  • 225 gram sukker
  • 100 gram rabarber
  • 50 gram syrenblomster
  • 25 gram glykosesirup
  • 3 gram Agar Agar
  • 1 citron (i skiver)

Sådan gør du:

  1. Bring vand, sukker, agar agar, rabarber og glykosesirup i kog i en gryde. Kog i 2 minutter.
  2. Tag det af varmen, og lad det køle af til 50-60 grader.
  3. Tilsæt syrenblomsterne og den skiveskårne citron, og lad det trække i 10 minutter under låg.
  4. Sigt gennem en finmasket sigte over i en skål, og lad den køle af til stuetemperatur.
  5. Kør den derefter i ismaskinen på din Kitchenaid, indtil den er glat og har en fin konsistens (ca. 30-40 minutter).
  6. Servér sorbeten med det samme med et skvæt bobler og pynt med et bundt syrener.


IS MED SOLBÆRBLADE

 

Med friske hindbær og forårsblomster
Opskrift til 6 port.

Du skal bruge:

  • 225 g piskefløde
  • 225 g mælk
  • 110 g æggeblomme
  • 110 g sukker
  • 25 g glykosesirup
  • 25 g solbærblade (hakkede)
  • 1 tsk. salt

Sådan gør du:

  1. Bland alle ingredienserne undtagen æggeblomme og bladene, og bring det i kog under omrøring.
  2. Lad det køle af til 50-60 grader, og monter derefter æggeblomme med et ballonpiskeris, og varm iscremen op til 82 grader under konstant omrøring.
  3. Hæld derefter cremen i en skål, og lad den køle af til stuetemperatur.
  4. Tilsæt de hakkede solbærblade, og blend til en jævn masse med en stavblender.
  5. Si cremen gennem en finmasket sigte direkte ned i isbeholderen på din KitchenAid, og kør indtil cremen er glat og fin (ca. 30-40 minutter).

Server isen umiddelbart efter, at den er færdig i maskinen. Pynt med hindbær og smukke spiselige forårsblomster.

DÆK OP UDENFOR TIL ISFEST!

KITCHENAID GO – ET BATTERI – UENDELIGE MULIGHEDER

Sommertider og festligheder af forskellig art gør, at det er på høje tid at nyde - og imponere med - sommerlige
kager og is! Oplev det nye kraftfulde trådløse system, og lav mad uden ledning. Det vokser med dig, uanset hvad du har brug for.

Det samme aftagelige batteri driver alle KitchenAid Go trådløse apparater, så du kan trække stikket ud og undgå en masse ledninger.

KITCHENAID GO

Udvalgte favoritmaskiner

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne