Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Den ultimative pizza, og meget mere...

 

Hurtig pizzadej

Nogle gange har man bare ikke tid til at forberede alt dagen før. Så er det godt, at det ikke behøver at tage mere end en time at lave en pizzadej. Med denne opskrift kan du holde en pizzafest på ingen tid, selv når det føles som om tiden flyver af sted.

Til dejen skal du bruge:

  • 480 gram varmt vand (40-50 °C)
  • 15 g tørgær eller 30 g frisk gær
  • 750 g pizzamel
  • 1 spsk salt
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 100 g semulje eller rismel til formning.


Fremgangsmåde: 

  1. Pisk tre spiseskefulde mel i det varme vand. Tilsæt derefter gær og pisk igen. Lad det stå på et varmt sted i ca. 5 minutter, indtil blandingen er skummende.
  2. Bland gærblandingen og halvdelen af melet godt sammen i en stor skål. Tilsæt derefter salt og resten af melet. Vend dejen ud på en let melet overflade og ælt den i 8-10 minutter.
  3. Hæld lidt olivenolie i skålen, og læg dejen tilbage i skålen. Hæld også lidt olie på dejen. Dæk skålen til med husholdningsfilm og lad den hæve et lunt sted i 20-30 minutter, eller indtil dejen er fordoblet i størrelse.
  4. Del den hævede dej i stykker, enten 5x250 gram eller 4x330 gram. Form dejstykkerne til glatte boller. Pensl bollerne med olivenolie eller varmt vand, og dæk dem med plastfolie. Lad dem hæve på et lunt sted i 15-20 minutter, eller indtil de er fordoblet i størrelse.
  5. Mens bollerne hæver - start din Ooni-pizzaovn, og forbered dine ingredienser. Nu skal pizzadejen blot formes, toppes og bages. Spis og nyd!

Bag surdejspizza med din Ooni-ovn

En pizza bagt på surdej er utrolig velsmagende - og det er slet ikke så svært, som det måske lyder. Dejen tager ganske vist lidt længere tid at tilberede, men til gengæld får du en pizzadej med endnu mere dybde i smagen.

Surdej er en traditionel metode, hvor der anvendes naturlig gæring i stedet for gær. For at bage surdej skal du bruge en såkaldt surdejsstarter.

Tips til at bage pizza udendørs

En Ooni pizzaovn er ikke kun til hjemmet - den kan også bruges til at bage pizza udendørs. Nedenfor finder du nogle tips til at gøre processen så gnidningsløs som muligt, uanset om du bager pizza på en picnic i parken, ved siden af din autocamper eller helt off the grid.

  1. Vælg den rigtige ovn
    Alle Ooni-pizzaovne er bærbare, men nogle er lettere at transportere end andre. De mest kompakte modeller er Ooni Four 12, Ooni Karu 12 og Ooni Koda 12. De vejer alle under 10 kg og har et overtræk med håndtag, der gør dem lette at transportere. 
  1. Forbered dit brændstof
    Til din Ooni Four 12 kan du bage med træpiller. 500 gram træpiller er nok til ca. fire pizzaer. Ooni Koda 12 og Ooni Karu 12 kan også køre på propan - en campingbeholder på 500 gram er nok.
  1. Find en stabil overflade
    Sørg for, at du har et stabilt underlag, inden du tænder ovnen. Træ, stål eller sten er gode overflader, men et picnicbord eller et betonunderlag kan også bruges.
  1. Vær smart med tilbehøret
    Det kræver en del redskaber at bage pizza, så sørg for at pakke smart. Små ting som termometer og skorsten kan opbevares inde i ovnen. Dej og toppings pakkes bedst i en rygsæk eller en køletaske.
  1. Forbered ingredienserne, inden du tager ud
    Jo mere tid du har til at forberede dig, jo bedre. Hvis du skærer, tilbereder og afmærker dine ingredienser på forhånd, bliver processen meget nemmere, når du er på stedet. Du kan medbringe enten frisk dej eller frosne dejboller.
  1. Planlæg toppings og reducer madspild
    Når du laver mad udendørs, er det godt at holde tingene enkle. Prøv at tage præcis den mængde mad med, som du har brug for, så du ikke behøver at tage svedig ost og andre resterende råvarer med hjem igen.
ooni-logo.png

Ooni

Ooni blev grundlagt af Darina Garland og Kristian Tapaninaho. De lavede ofte pizza derhjemme, men syntes ikke, at den var så god, som den kunne være. De gik på jagt efter en brændefyret pizzaovn, men alle de pizzaovne, de fandt, var både store og dyre. De indså, at de havde opdaget et hul i markedet, så de skabte deres egen prototype og gik i gang med arbejdet. Og så blev Ooni født - en hurtig og bærbar pizzaovn af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Siden lanceringen af deres første pizzaovn er Ooni vokset til en virksomhed, der har modtaget flere priser og sælger sine produkter over hele verden. Det ideelle valg for dig, der ønsker en kompakt og effektiv pizzaovn. Ooni gør det nemt at bage pizzaer, uanset om det er til en ekstra luksuriøs hverdagsmiddag, eller om du vil invitere nære og kære på pizzafest.

Bag pizza som på restaurant
En pizzaovn har mange fordele og gør det utroligt nemt at bage pizza derhjemme. Den kan nå temperaturer, som din almindelige ovn kun kan drømme om. Resultatet er en pizzabund, der er utrolig sprød og lækker - ligesom på restaurant. Du kan servere pizzaen friskbagt og helt selv vælge dine toppings. Perfekt til dig, der gerne vil invitere venner og familie til en dejlig middag derhjemme.

Du kan naturligvis også bruge din pizzaovn til andre formål. Mange udnytter eftervarmen til at bage brød eller andet der skal bages i ovnen, mens temperaturen langsomt falder. På den måde kan du få mest muligt ud af energien og lave mad på en energibevidst måde. Du kan også bruge din brændefyrede Ooni-ovn til at grille og give kød en røget smag.

Nyd herlige stunder i haven
Det er skønt at lave mad udenfor, når det bliver sommer. Hvorfor ikke samle familien i haven, nyde det varme vejr og lave mad udenfor? Men glem burgere på grillen! Med en Ooni pizzaovn har du endnu flere muligheder.

Det tager kun 60-90 sekunder at bage en pizza, så du kan hurtigt og nemt bage pizzaer til mange. Samtidig kan du lade dine gæster være med i processen ved at de vælger deres egne toppings! Nemt, sjovt og lækkert.

Det har også praktiske fordele at vælge pizzaovnen frem for grillen. Oonis pizzaovne er nemlig selvrensende (i modsætning til en grill, som skal børstes og rengøres ofte). Fordi ovnen når så høje temperaturer, forsvinder de fleste rester efter få minutter. Det giver dig mere tid til at spise, drikke, hygge dig og nyde de dejlige sommerdage.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne