Den 15/5 er det tid til at fejre whiskyen! Vi byder på udvalgte tilbud som hjælper dig med at
lykkedes med den perfekte whiskydrink, opbevare den smukt eller lave professionelt is.
Derudover deler @ikoketmedanders en luksus-opskrifter til fejringen.
Madblogger og Youtuber Anders (ikoketmedanders) deler sin bedste opskrift på Whiskey Sour:
Serveret over is i et rocksglas med appelsinskive og cocktailbær, og en smule bitter sprayet over skummet.
Du skal bruge:
Hæld bourbon, sukkerlage, citronsaft og æggehvide i en shaker, og ryst i cirka 15 sekunder for at få skummet frem. Tilsæt is og ryst igen i cirka 20 sekunder så drinken bliver kold og fortyndet en smule. Si drinken op i et rocksglas med en stor isterning, top med en skive appelsin, et cocktailbær og et par stænk eller spray angostura bitter.
I USA finder du whiskysorten Bourbon, som mange sikkert har hørt om før. Den er lavet er mindst 51% majs, hvilket giver whiskyen en sødere tone. Dette forstærkes når whiskyen lagres på hårdt brændte fade. I Skotland destilleres alkoholen to gange i kobberpander, og der fyres med tørv for at tørre maltkornene, hvilket giver whiskyen sin røgfyldte tone.