Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Mad, som bliver serveret på et picnictæppe smager bare ekstra godt. Uanset om du dækker op til picnic i din
egen have, på stranden eller i den skønne, danske natur, så bliver sommeren en smule bedre med en picnickurv fyldt med lækkerier. 
Her finder du produkter til udflugter i det fri, tips og tricks og lækre opskrifter. Vi ønsker dig en herlig skovtur! 

UDVALGTE PRODUKTER

Stelton To Go Click termokop

Den kan drikkes af fra alle sider, er let at åbne samt lukke med en hånd, og den har en termofunktion, der gør den velegnet til både varme og kolde drikke. Dette to-go krus er et must for dig, der ønsker at nyde din favoritdrik, når du er på farten.

Muurikka Køletaske

Denne køletaske er udstyret med indvendige lommer, der holder på køleelementer, så du nemt kan holde mad og drikke køligt i flere timer. Takket være køletasken kan du være sikker på, at mad og drikke forbliver koldt i op til 12 timer eller varmt i cirka 6 timer.

Juna Outdoor Terrace vattæppe

Kvalitetstæppe fra Juna, der har et smukt vævet mønster. Terrassetæppet er perfekt til, når du ønsker at sidde udendørs og nyde de solrige dage. Tæppet er lavet af GRS-certificeret genbrugsmateriale. Tæppet kan vaskes ved 30°.

PAK TASKEN TIL SKOVTUREN

Gode råd til picnic-kurven

  1. Vælg mad, som fungerer ligeså godt koldt som varmt! Endnu bedre er det, hvis maden kan spises uden bestik, eller hvis det ikke kræver noget særligt service. Kolde smoothies eller varme supper kan for eksempel sagtens serveres i termokander.
  2. Glem ikke vådservietter. Hvadenten det er til brugt bestik, et pludseligt pollenangreb eller bare til snavsede fingre, så er vådservietter en ven i nøden.
  3. Fyld køletasken med et par køleelementer for at holde både mad og drikke koldt og friskt.
  4. Tag kort- eller rejsespil med. Eller hvad med at lave din egen sommerquiz, som I kan spille, når I har spist? Pak eventuelt et par plastik-skærebrætter, som kan bruges som stabile underlag.

Fang solnedgangen

En romantisk skovtur er den perfekte start på sommeren. Men hvad skal man egentlig byde på? Her mener vi, at man skal satse på kvalitet frem for kvantitet. Glemt alt om kedelige ostemadder og færdigblandede pastasalater. En skovtur er faktisk helt perfekt til pindemadder, og hvad kunne være bedre end at dække op med spansk tapas i solnedgangen?

Læg ud med bobler og jordbær, og dæk dernæst bordet med kolde kødudskæringer, surdejsbrød, kiks, gode oste, melon, vindruer og en hjemmelavet salat. Sæt prikken over i’et med fyldte chokolader til dessert, og så er du sikret en skøn start på sommeren.

OPSKRIFTER

 

Tortilla med avocado, hummus & feta

Du skal bruge:

8 stk.

  • 1 dåse kikærter
  • 1 tsk salt
  • 1 lime
  • 1 spsk tahin
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 spsk sesamolie
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 tortillaer
  • 2 avocadoer
  • 100 g fetaost
  • 1 citron
  • 1 spsk ristede sesamfrø
  • 1 spsk chiliflager
Tip! Læg resten af hummusen i en skål og server den med gulerods- eller agurkestave.

Surdejsflutes med hørfrø

Du skal bruge:
6 flutes
 
Fordej
  • 600 g (6 dl) vand
  • 200 g (2 dl) surdej på rugmel
  • Eventuelt 6 g (1/8 pakke) gær
  • 200 g (omtrent 3 dl) hvedemel
 
Brøddej
  • 120 g (2 dl) hela hørfrø
  • 15 g (1/2 dl) hvedeklid
  • 18 g (1 spsk) salt
  • 580 g (9 1/2 dl) hvedemel

Sådan gør du

  1. Pisk fordejen sammen i en stor skål, dæk den til med film og lad den stå i stuetemperatur i 5-6 timer eller over natten.
  2. Bland hørfrø, hvedeklid, salt og resten af melet i fordejen. Dæk igen skålen til med film og lad dejen hæve i yderligere to timer.
  3. Stil ovnen på 250°C. Løsn dejen fra skålen med en dejskraber og læg den ud på en meldrysset bordplade. Vend forsigtigt dejen rundt med dejskraberen, så den bliver melet ind på begge sider. Skær dejen ud i 12 dele, og sno dem sammen to og to til 6 flutes. Læg brødene på en bageplade med bagepapir og bag straks i cirka 20 minutter.
  4. Lad brødet køle af på en tom bagerist. De flutes, som ikke bliver spist samme dag, kan med fordel fryses ned.

Små sandwiches med melon og gedeost

Du skal bruge:

6 sandwiches

  • 1 baguette
  • 2 små rødløg
  • 300 g melon
  • 3 skiver røget skinke
  • 1 bundt koriander
  • 6 tsk olivenolie
  • 150 g gedeost
  • Kværnet salt og peber

Sådan gør du:

  1. Del baguetten i 6 dele og skær dem over på midten. Rist brødet en smule.
  2. Hak rødløget fint og skær melonen i skiver. Skinken skæres ud i små bider, og korianderbundet skylles og plukkes for blade.
  3. Saml sandwicherne: Dryp olivenolie på den ristede side af brødet og gnid det godt ind. Læg alle ingredienserne på den samme halvdel af baguetten og drys med salt og peber.
  4. Læg den øverste baguette-halvdel på som låg og luk dine sandwichen til med stegesnor eller et grønt blad for at holde dem samlet. Pak hver enkelt sandwich ind i madpakkepapir og tag dem med dig på tur i det fri.
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554