Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Påske

 Tid til påskefest!

En af årets store begivenheder der samler venner og familie til god mad.
Sæt dine køkkenredskaber på prøve og byd gæsterne på en lækker påskefrokost. Vi har samlet nogle gode tips, opskrifter og inspiration til anledningen! 

INSPIRATION

Påske dekorationer

Fyld hjemmet med farverige påskedekorationer. Pluk grene fra birketræer og mal æg sammen med familien.

Prøv at lave dit eget påskeslik og påskeæg og lad påskeharen skjule påskeslikket som hjemmelavede praliner, marengs og chokolade. Du kan sagtens lave det hele selv derhjemme. Invester i en køkkenmaskine så du har en assistent, ikke bare til påsken, men til alle årets festligheder. Og passer du godt på den, kan den endda klare flere generationers påskefrokoster. 

Påskebuffet med ÆGstra alt

Glem det sædvanlige og traditionelle. Du behøver ikke servere marinerede sild og laks. Det behøver heller ikke være forret, hovedret og dessert anretning. Disk op med en lækker påskebuffet med nye og spændende smage.

Her har vi samlet nogle opskrifter du kan tage med dig til påske. Du behøver ikke at bruge alle. Udvælg nogle favoritter du synes lyder spændende og prøv de andre næste år. Udseendet på buffeten gør meget ved oplevelsen, så sørg for at bruge fine fade og skærebrætte. Pynt påskebuffeten med elementer fra naturen så i rigtigt nyder højtiden, såsom påskeliljer og kviste der giver en rustik og dejlig forårsfornemmelse til bordet. Vær modig og afprøv nye ting.

Farv æg naturligt!

Velegnet både som dekoration på påskebordet eller til en farverig servering. 

Du skal bruge:

  • 10 hårdkogte æg
  • 5 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk eddike

Røde æg: Rødbeder
Blå æg: Blåbær
Beige æg: Gule løg
Gule æg: Gurkemeje (malet krydderi)
Brune æg: Pulverkaffe
Af de friske ingredienser såsom gule løg, blåbær og rødbeder er der behov for cirka 3 knyttede næver. 
Af de tørre som pulverkaffe og gurkemeje skal du bruge 5 gavmilde teskefulde.

Sådan gør du:

  1. Kog æggene hårde (8–10 minutter).
  2. Mål vandet, salt og råvarerne. Kog blandingen i 8 minuter
  3. Tag gryden af og lad blandingen stå og trække i cirka 20 minutter inden du skræller råvarerne (krydderier skal ikke skrælles). 
  4. Tilsæt eddike til farveblandingen og læg de hårdkogte æg (med skal på) i blandingen.
    Lad dem ligge i farvestoffet i mindst 2 timer. 

OPSKRIFT

Gorgonzolatærte

Du skal bruge:

6-8 portioner

Ovn 180˚

  • 1 rulle smørdej
  • 4 æg
  • 2 dl fløde
  • 1 lille bundt timian
  • Havssalt og friskmalet peber
  • 1 rødløg
  • 300 g gorgonzola
  • 1 pære
  • 50 g valnødder

Sådan gør du:

  1. Tø og rul smørdejen ud. Smør en tærteform med en diameter på cirka 24 cm og fordel dejen i formen. 
  2. Pisk æg og fløde sammen med timian, salt og peber. Finhak og rødløget og bland æggene i. Hæld æggeblandingen i formen. 
  3. Skær gorgonzolaen i små stykker. Skyl og skær pæren i tynde bidder. Fordel gorgonzola og pæren i formen. Drys med valnødder. 
  4. Bag tærten indtil den er gylden. Det tager cirka 20-25 minutter. Hvis overfladen bliver for mørk før tilberedningstiden er ovre, skal du dække den med folie. Lad tærten afkøle på en rist. 

Pocherede æg med gratinerede asparges

Du skal bruge:

4 portioner
Ovn 200°

  • 2 bundt grønne asparges, 500 g
  • 100 g revet parmesan
  • 50 g smør
  • Salt, peber
  • 4 æg
  • 2 l vand
  • 1 dl eddike, 12%

Sådan gør du:

  1. Knæk bunden af dine asparges af og kog dem i 2-3 minutter. Hæld vandet fra og skyl dem kolde i koldt vand.
  2. Smør en form med 1 spæk smør og tilsæt asparges. Drys med revet parmesan. Skær resten af smøret i terninger og spred det over. Tilsæt salt og peber. 
  3. Kom formen i midten af ovnen i 10-12 minutter indtil osten smelter og det begynder at få en fin farve. 
  4. Knæk æggene en ad gangen i et kop. Kog vandet med eddike i en sauterpande.
  5. Reducer vamen så den bare simrer. Kom æggene i en af gangen. Saml det hvide omkring æggeblommen. Det skal pochere i 3-4 minutter. Tag æggene op med en ske. Skær eller klip hængende kanter fra. Læg æggene oven på de gratinerede asparges. 
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Ring fra kl. 9-16 (man-tor) og kl. 9-14 (fre), eller send os en e-mail.
70 777 554