Emilia Nilsson har testet Satakes nye outdoor sortiment og tilberedt to lækre retter over åben ild.
Herunder kan du se, hvordan hun griller en burgerbøf på det smarte stegebord og laver en rig kødgryderet i en
støbejernsgryde over åben ild. Du finder som sædvanligt opskrifterne nederst på siden.
Emilia laver en smashed burger med ølkarameliserede løg og trøffelmayo på det nye stegebord fra Satake.
Den har to sider, så du kan stege f.eks. æg og bacon samt bage brød på den flade side, mens du kan grille kød på den rillede side.
Den flade side har desuden en rille til overskydende fedt og væske, så dine råvarer ikke risikerer at blive kogt.
Den saftige gryderet af okseborv, røget svineslag og rødvin er kogt i en solid støbejernsgryde fra Satake. Den
kan placeres direkte i gløderne eller hænges op i et stativ over ilden. Ved hjælp af det smarte håndtag løfter du
nemt gryden væk fra bålet med en stærk pind eller et par robuste grillhandsker.
med ølkaramelliserede løg og trøffelmayo
Ølkaramelliserede løg
Trøffelmayo
Burger
Ølkaramelliserede løg
Trøffelmayo
Burger
på oksebov, røget svineslag og rødvin
Fladbrød (6 stk.)
Fladbrød