Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Mesterkokken Emilia Nilsson tilbringer hele efteråret på jagt, og det er hun ikke
alene om! Svampesæsonen er i fuld gang, og flere og flere mennesker tilbringer deres dage ude i naturen.
Nedenfor kan du læse om hendes bedste frokosttips til dig, der planlægger at være ude i efteråret!

Grillet svampesandwich med rødgule trompetsvampe

Steg svampene med smør og fløde på en stegeplade. For at tilberede sandwichen bruger hun en sandwichtoaster,
der kan bruges over åben ild. Det er også muligt at stege din sandwich direkte på stegepladen.

Du finder opskriften længere nede på siden!

KEBAB I PITA

 

Pita med kebab er genialt, fordi det kan spises i hånden. Emilia laver sin med svinekød, ratatouille,
rødløg, polenta og hvidløgssauce. Et tip er at forberede så meget som muligt, før du går ud i skoven!
Zwillings nye Fresh & Save gør det let at vakuumpakke kødet og saucen hjemmefra.

Du finder opskriften længere nede på siden!

LAV KAFFE OVER ÅBEN ILD

Kaffe er vigtigt for mange, når man er længe ude i skoven. Benyt lejligheden til at gøre det over åben ild!
Det både smager godt og er hyggeligt.

MERE INSPIRATION

OPSKRIFT

Grillet svampesandwich med rødgule trompetsvampe

Du skal bruge

2 sandwiches

  • 4 skiver toastbrød
  • Smør
  • 50 g västerbottensost
  • 50 g flødeost
  • 150 g friske rødgule trompetsvampe
  • 1 lille gult løg med top
  • 2 dl piskefløde
  • Salt
  • Friskkværnet sort og hvid peber
  • Frisk persille

Sådan gør du

  1. Hak løget fint, og varm olien på på din Muurikka stegeplade. 
  2. Tilføj svamoe, løg, en klat smør samt salt og peber. Steg svampe og løg, til de er bløde og har en gylden farve.
  3. Tilsæt fløde og lad det simre i et par minutter. Fjern fra varmen.
  4. Smør brødets yderside. Riv ost og kom det på brødet. Tilføj svampefyldet.
  5. Kom lidt ekstra revet ost på, og læg den anden skive brød på. Med smør på ydersiden bliver sandwichen sprød.
  6. Steg sandwichen i en sandwichtoaster over bålet, til den får en fin farve.
  7. Lägg gärna upp på en tallrik, dela mackan och riv på lite extra Västerbottensost. Toppa med färsk persilja.
  8. Placer den færdige sandwich på en tallerken og halver den. Riv lidt ekstra västerbottenost og top med frisk persille.

     

Kebab i pitabrød med ratatouille og hvidløssauce

Du skal bruge

4 portioner

Ratatouille

  • Olivenolie
  • 1 gult løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 peberfrugter
  • 1 squash, ca. 400 g
  • 200 g flåede tomater
  • 1 knivspids chilipulver (cayennepeber)
  • Salt
  • Sort peber
  • Frisk timian, et lille bundt
  • Frisk rosmarin, ca. 0,5 tsk hakket

Kebab

  • 4 pitabrød
  • 500 g svinekød/flæsk
  • Kebabkrydderi
  • Olie

Hvidløgssauce

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 fed hvidløg
  • Salt
  • Peber

Topping

  • Rødløg i skiver
  • Bolsjebeder i skiver
  • Salatblade
  • Grønkål

Sådan gør du

Ratatouille

  1. Skræl og hak løget groft, knus hvidløg, hak peberfrugter og squash groft. Steg grøntsagerne, og tilsæt de flåede tomater, chilipulver, krydderurter og kog i cirka 1 time. Smag til med salt og peber.

Hvidløgssauce

  1. Knus hvidløget, og kom det i en skål. Tilsæt creme fraiche, rør rundt og smag til med salt og peber.

Kebab

  1. Steg kødet i olie på Muurikka stegepladen, så det begynder at få farve. Tilsæt krydderiet, når der er et par minutter tilbage af stegningen.

Varm pitabrødet på Muurikka stegepladen og fyld det med ratatouille, kebab, grønkål, salat, bolsjebeder og rødløg. Top med hvidløgssauce og server.

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554