Med et rotisserie kan du nemt grille juleskinken på grillen! Emilia Nilsson viser os, hvordan hun gør på
sin Kamado Sumo. Hun laver glazen med svensk Julmust og serverer juleskinken i et blødt fladbrød med
hjemmelavet sennep og sprød kålsalat.
Grillmesterens ovn - Rotisserie and Pizza Oven er den seneste innovative nyhed fra Kamado Sumo.
Rotisseriet roterer ved lav hastighed og garanterer virkelig saftige resultater. Det robuste spyd tåler høje
temperaturer, og du kan nemt justere gaflerne. På den måde får man en jævn rotation, som leder til en
mere jævn tilberedning. Det smarte tilbehør forvandler også din Kamado Sumo til en pizzaovn, og giver
dig lækker friskbagt pizza direkte fra grillen.
Emilias juleskinke toppes med sød stærk julesennep samt en kålsalat med klementiner, valnødder og æble.
Alt dette samles og serveres i et friskbagt, blødt fladbrød.
Du skal bruge
Julmust-glaze
Sådan gør du
Julmust-glaze
Skinke
Sød stærk julesennep
Kålsalat med klementiner, valnødder og æble
Sød stærk julesennep
Kålsalat med klementiner, valnødder og æble
6 store brød