Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Med et rotisserie kan du nemt grille juleskinken på grillen! Emilia Nilsson viser os, hvordan hun gør på
sin Kamado Sumo. Hun laver glazen med svensk Julmust og serverer juleskinken i et blødt fladbrød med
hjemmelavet sennep og sprød kålsalat.

GRILL MED ROTISSERIE

Grillmesterens ovn - Rotisserie and Pizza Oven er den seneste innovative nyhed fra Kamado Sumo.
Rotisseriet roterer ved lav hastighed og garanterer virkelig saftige resultater. Det robuste spyd tåler høje
temperaturer, og du kan nemt justere gaflerne. På den måde får man en jævn rotation, som leder til en
mere jævn tilberedning. Det smarte tilbehør forvandler også din Kamado Sumo til en pizzaovn, og giver
dig lækker friskbagt pizza direkte fra grillen.

TOPPINGS

Emilias juleskinke toppes med sød stærk julesennep samt en kålsalat med klementiner, valnødder og æble.
Alt dette samles og serveres i et friskbagt, blødt fladbrød.

Julmust-glaseret juleskinke

Du skal bruge

  • 1 saltet og kogt skinke

Julmust-glaze

  • 3 dl svensk Julmust
  • 0,5 dl lys japansk soja
  • 0,5 dl sukker
  • 4 enebær
  • 1 kanelstang
  • 1 stjerneanis
  • 3 nelliker
  • 1,5 spsk. revet ingefær

Sådan gør du

Julmust-glaze

  1. Kom alle ingredienserne i en gryde og bring det i kog. Tag krydderierne op efter det har simret i cirka 3 minutter, ellers overtager krydderiernes smag.
  2. Reducer ned til det halve.

 Skinke

  1. Tænd grillen og stil rotisseriet på grillen.
  2. Snit sværen med en skarp kniv.
  3. Sæt skinken på spyddet og læg den på grillen.
  4. Pensl med jævne mellemrum med glazen, grill til skinken har fået fin farve.

Toppings: Sød stærk julesennep og kålsalat

Du skal bruge

Sød stærk julesennep

  • 2 poser brune sennepsfrø, ca. 58 gram
  • 0,5 pose gule sennepsfrø ca. 14 gram
  • 2 dl vand
  • 4 spsk. sukker
  • 2 spsk. honning
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. eddike 12%
  • Salt efter smag
  • 4 spsk. rapsolie uden smag

Kålsalat med klementiner, valnødder og æble

  • ½ rødkål
  • 3 kviste grønkål
  • 5 klementiner
  • 2 æbler
  • 100 g valnødder

Sådan gør du

Sød stærk julesennep

  1. Varm vandet op til cirka 80 grader, hvis det koger bliver sennepsfrøene bitre i smagen.
  2. Hæld vandet over sennepsfrøene og lad dem stå natten over, så de svulmer op.
  3. Hæld sennepsfrøene i blenderen og blend til de har en grov sennepskonsistens.
  4. Tilsæt eddike, sukker, honning, salt, vineddike, sennepspulver og blend til den konsistens, du ønsker. Tilsæt olien under blanding.

Kålsalat med klementiner, valnødder og æble

  1. Snit rødkålen tyndt, hak grønkålen, skræl og fileter klementinerne og pres saften ud over salaten. Skær æblerne i tynde skiver og top med let knuste valnødder.

Oldemors bløde fladbrød

Du skal bruge

6 store brød

  • 25 g smør
  • 0,5 liter mælk
  • 0,5 dl honning
  • 1 tsk. salt
  • 4 dl rugmel
  • 4 dl bygmel
  • 5 dl hvedemel

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde, hæld mælken i og varm op til 37 grader. Hæld den varme mælkeblanding op i en skål og smuldr gæren i. Rør gæren i, så den opløses.
  2. Tilsæt honning, salt, rugmel og bygmel, rør dejen sammen. Tilsæt hvedemel til dejen samles og bland dejen let sammen, gem ca. 1 dl til æltningen.
  3. Lad hæve i cirka 30 minutter til dobbelt størrelse.
  4. Form kugler af ca. 65 gram dej, alt efter hvor store fladbrød du vil bage.
  5. Mel bagebordet med hvedemel, rul dejkuglen ud til et rundt brød og tilsæt mel efter behov, så den ikke klæber til kagerullen eller bagebordet.
  6. Rul ud til dejen er ca. 2 mm tyk.
  7. Prik dejen med en gaffel, så der ikke kan dannes store luftbobler i brødet.
  8. Grillen skal nu varmes op til ca. 275 grader med en pizzasten i. Træk dejen over på en dejspade og læg brødet på den varme pizzasten, bag til brødet har bobler og har fået en flot farve. (Tips! Når du bager blødt fladbrød, så prøv at undgå at løfte brødet for meget i ovnen, da du derved fjerner fugten fra under brødet, hvilket er det, der hjælper brødet med at blive blødt. Når man bager hårdt fladbrød, løfter man dejen rundt i ovnen, så den bliver "luftet", og dermed bliver brødet hårdt.)
  9. Læg brødet i et let fugtigt viskestykke, så brødet kan forblive blødt (hvis der er brød tilovers, kan du opbevare brødet i en plasticpose eller fryse det).
  10. Smør fladbrødssandwichen med smør, top med kålsalat, juleskinke i skiver, julesennep og mayonnaise.
Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne