Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Fordelene ved en jernpande

  • Alsidighed - Jernpander holder varmen meget godt og bliver varme hurtigt uden at beskadige materialet. Vær dog forsigtig med ikke at opvarme dem for hurtigt, da stålet kan knække, og der er risiko for, at stegepanden bliver skæv. Den absorberer varme meget hurtigt, så øg varmen gradvist til den ønskede temperatur.
  • Naturlig non-stick belægning At give sin jernpande en naturlig non-stick belægning er hurtigt og nemt. Inden du bruger din jernpande for første gang, skal du brænde den grundigt ind. Derefter forbedres effekten af non-stick overfladen kontinuerligt, jo mere stegepanden bruges. Jo mørkere og mere brugt stegepanden, jo bedre er stege-egenskaberne. En jernpande er derfor et køkkenredskab, der kun bliver bedre med tiden. Se hvordan du brænder din pande i Emilia Nilssons guide ovenfor.
  • Mindre fedt Stegepandens naturlige non-stick belægning betyder også, at din pande kræver mindre og mindre fedt efter hver brug. Takket være non-stick belægningen behøver du ikke olie eller smøre stegepanden inden brug. Du kan også stege dit kød ved meget høj temperatur uden at det brænder.
  • Anvend den til alt -  Om det er luftige æg, brasede kartofler, kød med en sprød stegeskorpe, sauterede grøntsager eller tilberedning i ovn. En jernpande kan klare alt, hvilket også er grunden til, at det har været de professionelles go-to redskab på restauranter i årtier.
  • Fungerer på alle slags varmekilder, inklusive induktion og ovn.
  • Opnå høje temperaturer Jernpander er ideelle til at opnå høje temperaturer, og når du vil tilberede retter med en sprød og karamelliseret overflade. Når stegepanden er på kogepladen, absorberer den varmen optimalt. Ligeledes blive panden hurtigt kold igen, når den tages af komfuret. 

 

LÆS MERE OM RENGØRING OG VEDLIGEHOLD HER

3 hurtige spørgsmål til Emilia Nilsson om jernpander

Hvad tilbereder man i en jernpande?

Du kan tilberede alt i en jernpande, men den er bedst egnet til bruning f.eks. af kød, svampe, grøntsager og råvarer, du vil have en flot overflade på. Du bør dog undgå syrlige ingredienser, da det trækker jern ud af gryden, så den får en dårligere stegningsevne.

Hvor lang tid holder en jernpande?

En jernpande har en meget lang holdbarhed, og hvis du passer godt på den, får du en pande, som vil holde i mange år fremover!

Er der noget bestemt, man skal vide i forhold til brug og vedligeholdelse?

  • Rengør med varmt vand (intet opvaskemiddel), mens panden stadig er lidt varm efter brug, dog ikke lige efter, mens den er rødglødende.
  • Efterlad ikke panden våd efter rengøring, men tør den af ​​med køkkenrulle. Bare et par minutter, hvor den er våd, kan få den til at ruste.
  • Udsæt ikke panden for hurtige temperaturændringer, da den let kan blive buet i formen.
Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne