Efteråret nærmer sig hurtigt - smukke farver, tændte stearinlys og god mad fra naturens eget spisekammer. Det betyder
også, at det er på høje tid at drage fordel af sommerens frugter og bær. Du kan ganske enkelt gemme et stykke af sommeren, som du kan nyde
i løbet af efteråret! Her har vi samlet, alt hvad du behøver for at lave din egen saft, syltetøj og juice - et simpelt trick for at få
en bid af sommeren ind i efteråret.
Mandler og æbler er en sikker kombination. Denne festlige tærte med mandelmasse er let at lykkedes med.
10 portioner
Ovn: 175 grader
Mazarinbund
Fyld
Pynt med flormeles og server med flødeskum eller vaniljeis
Tip! En super nem og hurtig måde at fremstille mazarinbunden på er at dele marcipanen i små stykker og blende dem i en foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser.
Tip! Krydr med spændende smage. Citron, ingefær, kanel eller vanilje og chili. Prøv dig frem!
2 portioner