Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Byd på hjemmebag denne sommer!

 Lange sommerdage er foran os. Sol, strand, lyse sommeraftener, der aldrig slutter
med venner og god mad - det bedste ved sommeren! Duftene, smagene, farverne. Grøntsager og bær,
som man bare kan gå ud og plukke i naturen. Det er så godt, som det kan være!

Sommerens højdepunkter er mange, men noget af det bedste er, når det er tid til at høste frugter og bær, der kan nydes
i kager og desserter. Pærer, jordbær, hindbær, blåbær og rips - søde ord, der får tænderne til at løbe i vand!

SOMMERLIGE OPSKRIFTER

Sommerkage med citroncreme og bær

Du skal bruge:

8 stykker

BUND

  • 5 æg
  • 125 g sukker
  • 125 g hvedemel

CITRONCREME

  • 1 vaniljestang
  • 6 æggeblommer
  • 150 g sukker
  • 2 spsk maizena majsstivelse
  • 5 dl mælk
  • 5 dl piskefløde
  • 1 citron

BÆR

  • 125 g hindbær
  • 125 g rips
  • 125 g blåbær
  • 250 g jordbær
  • 5 dl piskefløde

Ovn 180° C

Sådan gør du:

  1. Pisk æg og sukker hvidt og stift, mindst 10 minutter. Det er vigtigt, at det bliver luftigt. Vend forsigtigt melet i dejen uden at luften forsvinder.
  2. Hæld dejen i en smurt springform. Bages midt i ovnen i 30-35 minutter. Kagen køles af på en rist.
  3. Den afkølede kage deles i tre bunde.
  4. Del vaniljestangen på midten og skrab kornene ud. Pisk vaniljekorn, æggeblommer, sukker og majsstivelse.
  5. Kog mælken op med vaniljestangen i. Tag vaniljestangen op, og hæld den varme mælk i æggeblandingen under omrøring. Hæld blandingen tilbage i gryden og opvarm under omrøring, indtil cremen tykner. Lad cremen afkøle i gryden og rør engang imellem. Pisk fløden.
  6. Riv citronskal og rør det i cremen sammen med flødeskummet.
  7. Læg en bund på et fad. Pres citronsaft over bunden. Fordel et lag citroncreme på bunden, og læg den næste bund ovenpå. Pres igen citronsaft på, og fordel et lag citroncreme på. Slut af med den tredje og sidste bund.
  8. Pisk fløden, og kom den i en sprøjtepose med tyl. Start med at fordele et lag flødeskum på toppen af ​​kagen. Sprøjt derefter flødeskum på siderne og omkring kanten af ​​kagen.
  9. Pynt med masser af bær. Skær jordbærrene i skiver og sæt dem rundt om kanten på kagen.

Tip! Skyl ripsbærrene i koldt vand og vend dem i sukker, så de ser ekstra festlige ud.

Den svenske systerkaka (søsterkage)

Du skal bruge:

  • 200 g smør, stuetemperatur
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 200 g sukker
  • 3 æg
  • 1 dl mælk
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g hasselnøddekerner
  • 100 g groft hakket mørk chokolade

GLASUR

  • 200 g flormelis
  • 2 spsk kogende vand

Ovn 180° C

Sådan gør du:

  1. Pisk smør, vaniljesukker og sukker. Rør æggene i og derefter mælken.
  2. Sigt mel og bagepulver i og rør sammen til en dej.
  3. Hak nødderne groft og vend dem i dejen sammen med den hakkede chokolade.
  4. Hæld dejen i en kuppelform (1,1 L) eller i en smurt springform.
  5. Bag kagen midt i ovnen i 35-40 minutter. Lad den køle af på en rist, inden den tages ud af formen.
  6. Rör ihop florsocker och kokande vatten till en glasyr. Häll glasyren över kakan och låt det rinna ner på sidorna.
  7. Rør flormelis og vand til glasur. Hæld glasuren over kagen og lade det rende ned af siderne.

Hindbærsnitter

Du skal bruge:

10 stykker

  • 200 g smør
  • 150 g flormelis
  • 1 knivspids salt
  • 350 g hvedemel
  • 1 æg
  • 3 spsk koldt vand
  • 100 g hindbærmarmelade

GLASUR

  • 200 g flormelis
  • 2 spsk kogende vand
  • 2–3 spsk frysetørrede hindbær

Ovn 200°

Sådan gør du:

  1. Rør smør og flormelis sammen. Arbejd gradvist mel og æg i.
  2. Tilsæt vandet og rør massen til en dej. Lad dejen hvile på køl i 1 time.
  3. Del dejen i to stykker. Rul hver del ud i en firkant på 20x30 cm på et meldrysset bord.
  4. Del dejen på langs i fire stykker. Læg dem på et stykke bagepapir, og bag dem midt i ovnen i 15-20 minutter. Lade dem køle af på en rist. Fordel hindbærmarmelade på to dejplader og placer på de andre to ovenpå.
  5. Rør flormelis og vand til en tyk glasur. Fordel glasuren på kagerne og strø frysetørrede hindbær ovenpå. Skær til trekanter.
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Ring fra kl. 13-16 (man-tor) og kl. 9-14 (fre), eller send os en e-mail.
70 777 554