Der er noget magisk ved retter, der går i arv fra generation til generation.
Det er dem, vi nu kalder klassikere. De giver en følelse af nostalgi og tryghed. De er mere end bare mad
– de repræsenterer kultur og minder, som samler familier omkring bordet. De viser, at tidløse smage altid har
en plads, uanset hvor meget verden forandrer sig.
Vi har fået hjælp af den svenske kok Håkan Thörnström til at genopleve tre gamle klassikere, som tilsammen
udgør en perfekt treretters middag. Hver bid er et stykke af historien – og måske endda en ny favorit, der kan
gives videre til næste generation.
Opskrift til 4 personer
Du skal bruge:
Rösti:
Dildcremefraiche:
Syltede rødløg:
Pynt:
Sådan gør du:
Opskrift til 4 personer
Du skal bruge:
Kalveschnitzel:
Estragon- og sennepscreme:
Knuste hvidløgskartofler:
Skysauce:
Pynt:
Sådan gør du:
Opskrift til 4 personer