Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Anvend forårets første grøntsager i din madlavning og nyd friskheden. De første grøntsager smager ekstra godt grundet deres
milde og søde smag. Grøntsagerne kan spises som de er, eller du kan lave en let tilberedning. Tilbered enten ved svag varme
eller ved en hurtig opvarmning, efterfulgt af en afkøling (blanchering). De friske grøntsager kan miste deres smage og
sunde vitaminer ved en lang tilberedning. En let tilberedning er derfor at foretrække.

Grøntsager er en selvfølge når der skal tilberedes mad. Men nu er det tid til at lade grøntsagerne få hovedrollen på grillen. Grillede grøntsager er ikke længere kun tilbehør - det kan være meget mere end blot grillede løg og peberfrugter! Grillede grøntsager kan være en nærende og smagfuld hovedingrediens eller et bærende element, der kan udgøre basen for en lækker forårsanretning. Grillede grøntsager kan gøre forskellen fra en god til en virkelig lækker baba ganoush - mulighederne er nærmest uendelige! At grille er en klassisk og vidunderlige metode at lave mad på, og med grillede grøntsager kan du opnå et fantastisk resultat, uden at gå på kompromis med smagene!

Grillet forårsgrønt

-med peber og parmesan

4 portioner

  • 1 bundt gulerødder med toppe
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 bundt salatløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 50 g parmesanost
  • 1 pak ærtespirer eller andet frisk grønt
  • Peber

Du skal gøre: Rens grøntsagerne. Vend dem i olie og grill dem indtil de får en flot farve. Servér dem med revet parmesanost, ærtespirer og peber.

 

Kog eller damp

Bland grøntsagerne ned i en velsmagende vitamin-pakket suppe! En ægte klassiker i gryden er friske kartfoler, som snart gør sit indtog i butikkerne. De er fantastiske at anvende i madlavningen, og gør sig godt med dild og citron, og så kan du faktisk spise dem som de er. Længere nede finder du en opskrift hvor friske kartofler indgår!

Fermentede grøntsager

Gem de friske grøntsager og nyd dem senere. Rabarber gærer eksempelvis godt, og velegner sig derfor til fermentering. Fermentering indebærer at du lader råvarer fermentere, ved at starte væksten af sunde bakterier samt produktionen af mælkesyre og kuldioxid.

Sous Vide - for et perfekt resultat

At bruge sous vide metoden i din madlavning sikrer dig et perfekt resultat hver gang! Grøntager i sous viden bevarer deres friskhed samt fine farve. Og da sous viden klarer sig selv, kan du i mellemtiden forberede salaten og saucen til at servere med.

 

PRODUKTTIPS TIL DIG, DER ER INTERESSERET I AT GRILLE

Lav lækre grillspyd
 

Påfør fedt på rodfrugterne under grillning
 

Grill på en asiatisk grill
 

Opskrifter

Aspargesflager med gedeost

Du skal bruge

6-8 portioner

  • 1 rulle kold butterdej, 250 g
  • 250 g grønne asparges
  • 150 g gedeost
  • 3 spsk olivenolie
  • Flagesalt
  • Friskkværnet peber
  • 2-3 spsk riste pinjekerner

En ovn på 225°

Fremgangsmåde

  1. Anbring butterdejen på en bradepande med bagepapir. Fold en kant.
  2. Flæk dine asparges på midten, og anbring dem derefter på butterdejen. På kryds og tværs så det får et flot mønster.
  3. Smuldre dernæst osten og drys med olivenolie. Krydr med salt og peber.
  4. Bages i ovnen i ca. 20 minutter. Drys med nødder.

Mælkebøttepesto

Perfekt til at blande i dit friskogte pasta eller til sommerens pastasalat. Mælkebøttepestoen er også super velegnet til crostini. 

 

Du skal bruge

Cirka 2 dl

  • 2 dl strimlede mælkebøtteblade
  • 1 dl revet parmesanost
  • 1 dl pinjekerner
  • 1 stort hvidløg
  • Flagesalt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Bland skyllede og tørrede mælkebøtteblade, parmesanost, pinjekerner, knust hvidløg og olie.
  2. Blend i en stavblender.
  3. Smag til med salt og peber.

Kartoffelsalat med mælkebøtteblade

Forårsfrisk kartoffelsalat, der passer godt sammen til røget mad som skinke, kalkunbryst eller fisk.
Salaten er også god med grillet laks, kylling og svinekød.

Du skal bruge

4 portioner

  • Cirka 1 kg. nye kartofler
  • 2 friske pærer
  • 1 liter mælkebøtteblade
  • 4 spsk ristede græskarfrø

Dressing

  • 1 spsk grovkernet sennep
  • 1 1/2 spsk citronsaft
  • 3/4 dl olivenolie
  • 1 spsk vand
  • Flagesalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Dressing

  1. Rør sennep og citronsaft sammen. Tilsæt det til olien og pisk det i en fin strøm. Tilsæt vandet og krydr med salt og peber.
  2. Kog kartoflerne i let saltet vand. Damp af og skær kartoflerne i tern. Bland dressingen med de varme kartofler.
  3. Gør nogle asparges klar og kog dem i let saltet vand i ca. 4 minutter. Skær dem ud og tilsæt dem i kartoffelsalaten.
  4. Skær løg ud i tynde skiver, skyld mælkebøtteblade grundigt og tør dem. Vend asparges, løg og mælkebøtteblade i kartoffelsalaten. Smag til med salt og peber. Drys med græskarfrø.
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554 Gå til kundeservice