Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Populære produkter
Sodavandsmaskine stål Aarke Sodavandsmaskine stål 1.279 kr.
KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine 3.790 kr.
Grydesæt 5 dele Mareld Grydesæt 5 dele 699 kr.
Artisan KSM175 røremaskine KitchenAid Artisan KSM175 røremaskine 4.451 kr.
Professional Natura Middagssæt 12 dele Mareld Professional Natura Middagssæt 12 dele 399 kr.
Grydesæt 3 dele Eva Trio Grydesæt 3 dele 579 kr.
0,5 liter drikkeflaske, vinrød Eva Solo 0,5 liter drikkeflaske, vinrød 158 kr.
Exclusive familiepakke Aqvia Exclusive familiepakke 1.057 kr.
SV50 sous vide Steba SV50 sous vide 898 kr.
Appartamento espressomaskine hvid Rocket Appartamento espressomaskine hvid 9.616 kr.
Teddy køkkenmaskine Bjørn Teddy køkkenmaskine 7.445 kr.
V60 Buono 80 elkedel Hario V60 Buono 80 elkedel 731 kr.
Citronpresser Funktion Citronpresser 119 kr.
ICE-12S isterningemaskine Wilfa ICE-12S isterningemaskine 1.063 kr.
Suppegryde 10 liter Funktion Suppegryde 10 liter 332 kr.
Wild Turkey Sandwich

Wild Turkey Sandwich

Ingredienser (4 personer):

  • 4 fuldkorns sandwichbolle
  • 8 spsk. mayonnaise
  • 16 spsk. mangochutney
  • 400 g tynde skiver kogt kalkunkød
  • 12 blade salat: rød egeløv
  • 2 rødløg
  • 12 syltede agurker
  • 20 skiver frisk agurk

Tilberedning:

  • 1
    Skær bollerne over og smør dem med mayonnaise. Læg underbollerne og kom 2 spsk. mangochutney på hver.
  • 2
    Skyl og tør salaten godt og læg nu 2 salatblade på hver bund, herefter kalkunkød, efterfulgt af skiver af syltet og frisk agurk, løgringe og salat. Slut af med de sidste 2 spsk. mangochutney.
  • 3
    Luk bollen.

Tip: Kog et kalkunbryst i letsaltet vand med 3 laurbærblade og 10 sorte peberkorn i en time, hvorefter det lægges til afkøling i et fad, hvor kødet netop når op over kanterne. Læg et skærebræt over kødet og stil fx en tung gryde ovenpå, så kødet ligger i pres, mens det afkøler.

 

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554