Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Populære produkter
Artisan KSM175EBK røremaskine, rustik sort KitchenAid Artisan KSM175EBK røremaskine, rustik sort 5.499 kr.
KWL90.124SI Chef Patissier XL køkkenmaskine Kenwood KWL90.124SI Chef Patissier XL køkkenmaskine 6.409 kr.
Snack Collection multijern Tefal Snack Collection multijern 554 kr.
SV80 WiFi Sous Vide + Caso VC300 Pro vakuumpakker Steba SV80 WiFi Sous Vide + Caso VC300 Pro vakuumpakker 1.640 kr.
Grydesæt 3 dele Eva Trio Grydesæt 3 dele 749 kr.
Exclusive familiepakke Aqvia Exclusive familiepakke 1.599 kr.
SV50 sous vide Steba SV50 sous vide 879 kr.
Appartamento espressomaskine hvid Rocket Appartamento espressomaskine hvid 10.422 kr.
Teddy køkkenmaskine grå Bjørn Teddy køkkenmaskine grå 7.999 kr.
V60 Buono 80 elkedel Hario V60 Buono 80 elkedel 732 kr.
Citronpresser Funktion Citronpresser 119 kr.
ICE-12S isterningemaskine Wilfa ICE-12S isterningemaskine 1.165 kr.
Stegt flæsk med persillesauce

Stegt flæsk med persillesauce

Ingredienser (4 personer):

  • 20 skiver magert svinebryst
  • koldpresset rapsolie
  • havsalt og friskkværnet sort peber
  • 1 kg små kartofler
  • 400 g ekstrafine grønne ærter

Sauce:

  • 4 dl urtebouillon
  • 4 dl mælk
  • 4 små bdt. bredbladet persille

Jævning:

  • 4 dl mælk
  • 8 spsk. hvedemel

 

Tilberedning:

  • 1
    Gnid kødet med olie, krydr med salt og peber og læg skiverne på bagepapir i et ovnfast fad. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 190° i 45 min. Vend det et par gange undervejs.
  • 2
    Tag flæskeskiverne ud efter 40 min. og hæld fedtet fra. Stil fadet tilbage i ovnen i 5 min. og lad flæsket stege sprødt. Tag flæskeskiverne ud og læg dem på fedtsugende papir et øjeblik.
  • 3
    Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand (ca. 12 minutter).
  • 4
    Varm urtebouillon og mælk op. Ryst jævningen og pisk den i saucen, der simrer sig tyk. Hak skyllet og tør persille fint og mæt saucen med det. Smag saucen til. Gem gerne en kvist persille til anretning.
  • 5
    Hæld kogende vand over ærterne, kog op og hæld straks vandet fra.
  • 6
    Anret flæsk med ærter, kartofler, sauce og persille.

Tip: Du kan evt. bruge en krydderurtesnitter til at hakke persillen – en nem og hurtig måde at hakke alle krydderurter.

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554