Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Populære produkter
Sodavandsmaskine stål Aarke Sodavandsmaskine stål 1.199 kr.
KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine 4.358 kr.
Grydesæt 5 dele Mareld Grydesæt 5 dele 699 kr.
Artisan KSM175 røremaskine KitchenAid Artisan KSM175 røremaskine 4.999 kr.
Professional Natura Middagssæt 12 dele Mareld Professional Natura Middagssæt 12 dele 279 kr.
Grydesæt 3 dele Eva Trio Grydesæt 3 dele 1.163 kr.
0,5 liter drikkeflaske, vinrød Eva Solo 0,5 liter drikkeflaske, vinrød 170 kr.
Exclusive familiepakke Aqvia Exclusive familiepakke 1.600 kr.
SV50 sous vide Steba SV50 sous vide 868 kr.
Automatisk mælkeskummer Krups Automatisk mælkeskummer 689 kr.
Appartamento espressomaskine hvid Rocket Appartamento espressomaskine hvid 9.499 kr.
E80 espressomaskine Jura E80 espressomaskine 6.995 kr.
Teddy køkkenmaskine Bjørn Teddy køkkenmaskine 6.930 kr.
V60 Buono 80 elkedel Hario V60 Buono 80 elkedel 768 kr.
Citronpresser Funktion Citronpresser 79 kr.
ICE-12S isterningemaskine Wilfa ICE-12S isterningemaskine 1.115 kr.
Suppegryde 10 liter Funktion Suppegryde 10 liter 303 kr.
Stegt flæsk med persillesauce

Stegt flæsk med persillesauce

Ingredienser (4 personer):

  • 20 skiver magert svinebryst
  • koldpresset rapsolie
  • havsalt og friskkværnet sort peber
  • 1 kg små kartofler
  • 400 g ekstrafine grønne ærter

Sauce:

  • 4 dl urtebouillon
  • 4 dl mælk
  • 4 små bdt. bredbladet persille

Jævning:

  • 4 dl mælk
  • 8 spsk. hvedemel

 

Tilberedning:

  • 1
    Gnid kødet med olie, krydr med salt og peber og læg skiverne på bagepapir i et ovnfast fad. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 190° i 45 min. Vend det et par gange undervejs.
  • 2
    Tag flæskeskiverne ud efter 40 min. og hæld fedtet fra. Stil fadet tilbage i ovnen i 5 min. og lad flæsket stege sprødt. Tag flæskeskiverne ud og læg dem på fedtsugende papir et øjeblik.
  • 3
    Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand (ca. 12 minutter).
  • 4
    Varm urtebouillon og mælk op. Ryst jævningen og pisk den i saucen, der simrer sig tyk. Hak skyllet og tør persille fint og mæt saucen med det. Smag saucen til. Gem gerne en kvist persille til anretning.
  • 5
    Hæld kogende vand over ærterne, kog op og hæld straks vandet fra.
  • 6
    Anret flæsk med ærter, kartofler, sauce og persille.

Tip: Du kan evt. bruge en krydderurtesnitter til at hakke persillen – en nem og hurtig måde at hakke alle krydderurter.

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Ring fra kl. 9-19 (man-tor) og kl. 9-14 (fre), eller send os en e-mail.
70 777 554
Seneste anmeldelser
Stort udvalg af de bedste mærker