Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Stegt flæsk med persillesauce

Stegt flæsk med persillesauce

Ingredienser (4 personer):

  • 20 skiver magert svinebryst
  • koldpresset rapsolie
  • havsalt og friskkværnet sort peber
  • 1 kg små kartofler
  • 400 g ekstrafine grønne ærter

Sauce:

  • 4 dl urtebouillon
  • 4 dl mælk
  • 4 små bdt. bredbladet persille

Jævning:

  • 4 dl mælk
  • 8 spsk. hvedemel

Tilberedning:

  • 1
    Gnid kødet med olie, krydr med salt og peber og læg skiverne på bagepapir i et ovnfast fad. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 190° i 45 min. Vend det et par gange undervejs.
  • 2
    Tag flæskeskiverne ud efter 40 min. og hæld fedtet fra. Stil fadet tilbage i ovnen i 5 min. og lad flæsket stege sprødt. Tag flæskeskiverne ud og læg dem på fedtsugende papir et øjeblik.
  • 3
    Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand (ca. 12 minutter).
  • 4
    Varm urtebouillon og mælk op. Ryst jævningen og pisk den i saucen, der simrer sig tyk. Hak skyllet og tør persille fint og mæt saucen med det. Smag saucen til. Gem gerne en kvist persille til anretning.
  • 5
    Hæld kogende vand over ærterne, kog op og hæld straks vandet fra.
  • 6
    Anret flæsk med ærter, kartofler, sauce og persille.

Tip: Du kan evt. bruge en krydderurtesnitter til at hakke persillen – en nem og hurtig måde at hakke alle krydderurter.

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne