Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Populære produkter
Sodavandsmaskine stål Aarke Sodavandsmaskine stål 1.239 kr.
KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine 3.790 kr.
Grydesæt 5 dele Mareld Grydesæt 5 dele 1.499 kr.
Artisan KSM175 røremaskine KitchenAid Artisan KSM175 røremaskine 4.999 kr.
Grydesæt 3 dele Eva Trio Grydesæt 3 dele 649 kr.
0,5 liter drikkeflaske, vinrød Eva Solo 0,5 liter drikkeflaske, vinrød 158 kr.
Exclusive familiepakke Aqvia Exclusive familiepakke 1.057 kr.
SV50 sous vide Steba SV50 sous vide 897 kr.
Appartamento espressomaskine hvid Rocket Appartamento espressomaskine hvid 10.499 kr.
Teddy køkkenmaskine Bjørn Teddy køkkenmaskine 7.300 kr.
V60 Buono 80 elkedel Hario V60 Buono 80 elkedel 771 kr.
Citronpresser Funktion Citronpresser 119 kr.
ICE-12S isterningemaskine Wilfa ICE-12S isterningemaskine 1.063 kr.
Kalkun Tonnato

Kalkun Tonnato

Ingredienser (4 personer):

  • 4 kalkunbryster
  • 12 laurbærblade
  • 40 sorte peberkorn
  • 4 spsk. havsalt
  • 200 g tun fra glas eller dåse
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 8 spsk. fromage frais, skyr, syrnet fløde el. cremefraiche
  • 1 citron
  • havsalt og friskkværnet sort peber
  • 4 spsk. kapers
  • 4 håndfulde rucola
  • salt og peber

Tilbehør:

  • lunt lyst fuldkornsbrød

 

Tilberedning:

  • 1
    Læg kalkunbrystet i en gryde, kom laurbærblade, peberkorn og havsalt ved og hæld kogende vand over, så kødet dækkes helt. Lad det simre i en time.
  • 2
    Tag det varme kalkunbryst op og læg det i et fad, hvor kødet netop når op over kanterne. Læg et skærebræt over med en tung gryde ovenpå, så kalkunbrystet ligger i pres, mens det afkøler. Når kødet er afkølet, skæres fine skiver – ca. 100 g, som anrettes på en tallerken.
  • 3
    Bland tun med mayonnaise og fromage frais og smag til med citronsaft, salt og peber (evt. i en blender). Dryp dressingen og kapers over kødet.
  • 4
    Skyl og tør rucola og læg det ved kødet sammen med et par skiver brød.

Tip: Du kan evt. bage dit eget brød og servere helt friskbagt brød til retten. Lad en bagemaskine klare arbejdet for dig, så du har hænderne frie til de øvrige forberedelser.

 

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554