Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Populære produkter
Sodavandsmaskine stål Aarke Sodavandsmaskine stål 1.150 kr.
KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine 3.790 kr.
Grydesæt 5 dele Mareld Grydesæt 5 dele 1.499 kr.
Artisan KSM175 røremaskine KitchenAid Artisan KSM175 røremaskine 5.499 kr.
Grydesæt 3 dele Eva Trio Grydesæt 3 dele 649 kr.
0,5 liter drikkeflaske, vinrød Eva Solo 0,5 liter drikkeflaske, vinrød 155 kr.
Exclusive familiepakke Aqvia Exclusive familiepakke 1.057 kr.
SV50 sous vide Steba SV50 sous vide 874 kr.
Teddy køkkenmaskine Bjørn Teddy køkkenmaskine 7.300 kr.
V60 Buono 80 elkedel Hario V60 Buono 80 elkedel 757 kr.
Citronpresser Funktion Citronpresser 119 kr.
ICE-12S isterningemaskine Wilfa ICE-12S isterningemaskine 1.063 kr.
Gullashsuppe med kalkun

Gullashsuppe med kalkun

Ingredienser (4 personer):

  • 4 håndskårede skiver bacon fra et stykke tørsaltet gourmet-bacon
  • 4 små løg
  • 1 rød chili
  • 4 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 små gulerødder
  • 4 stængler bladselleri (alternativt knoldselleri)
  • 4 mellemstore kartofler
  • 8 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 4 tsk. stærk paprika (rosenpaprika)
  • havsalt og friskkværnet sort peber
  • 600 g kalkunkød i tern
  • 4 spsk. koncentreret tomatpuré – fra tube, dåse eller glas
  • 4 ds. hakkede tomater
  • 2 store buketter frisk timian (bundet med køkkensnor)

Tilberedning:

  • 1
    Skær baconen i tern og steg dem gyldne og fedtafsmeltede på en slip-let pande. Læg ternene på køkkenrulle.
  • 2
    Skær løg, chili, hvidløg, peberfrugt, gulerod, bladselleri og kartoffel i fine tern. Dette arbejde er vigtigt for resultatet.
  • 3
    Vend løg, chili og hvidløg i olie i en gryde ved middelvarme. Når de er blanke og bløde, tilsættes peberfrugt, gulerod, selleri og kartoffel og vendes godt. Tilsæt yderligere en tsk. olie. Kom paprika, salt og peber i gryden og kom nu kødet i. Vend det hele godt sammen.
  • 4
    Kom bacon, tomatpuré og hakkede tomater i og tilsæt vand, så ingredienserne er dækkede. Kom timian i og lad suppen simre i 45 min.
  • 5
    Tag timianbuketten op og pisk suppen let, så de udkogte kartoffeltern jævner suppen en smule.
  • 6
    Smag til med salt og peber.
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554