Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Populære produkter
Sodavandsmaskine stål Aarke Sodavandsmaskine stål 1.239 kr.
KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine 3.999 kr.
Grydesæt 5 dele Mareld Grydesæt 5 dele 699 kr.
Artisan KSM175 røremaskine KitchenAid Artisan KSM175 røremaskine 4.398 kr.
Professional Natura Middagssæt 12 dele Mareld Professional Natura Middagssæt 12 dele 399 kr.
Grydesæt 3 dele Eva Trio Grydesæt 3 dele 579 kr.
0,5 liter drikkeflaske, vinrød Eva Solo 0,5 liter drikkeflaske, vinrød 156 kr.
Exclusive familiepakke Aqvia Exclusive familiepakke 1.058 kr.
SV50 sous vide Steba SV50 sous vide 749 kr.
Appartamento espressomaskine hvid Rocket Appartamento espressomaskine hvid 9.999 kr.
Teddy køkkenmaskine Bjørn Teddy køkkenmaskine 7.200 kr.
V60 Buono 80 elkedel Hario V60 Buono 80 elkedel 717 kr.
Citronpresser Funktion Citronpresser 119 kr.
ICE-12S isterningemaskine Wilfa ICE-12S isterningemaskine 1.063 kr.
Suppegryde 10 liter Funktion Suppegryde 10 liter 328 kr.
Frikadeller med rødkål

Frikadeller med rødkål

Ingredienser (4 personer):

  • 500 g hakket kalve- og svinekød, eller udelukkende svinekød, gå ikke over 10% fedt (hvis du går til slagteren, så bed ham hakke det to gange)
  • 1 stort gult løg, rives fint
  • 1 æg
  • 1 tsk. havsalt
  • friskkværnet sort peber
  • 4 spsk. havregryn
  • 2 spsk. danskvand
  • olie og/eller smør til stegning

Rødkål:

  • 2 små rødløg
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 lille rødkål
  • en stang vanilje
  • 6 spsk. æbleeddike
  • saft og skal fra 2 ubehandlede appelsiner
  • lyst rørsukker

 

Tilberedning:

  • 1
    Rør farsen, form frikadellerne og steg dem i olie og lidt smør – eller form dem og steg dem i ovnen ved 200 grader i 20 min.
  • 2
    Skær løg i fine tern, snit kålen fint. Vend løg i olie, til de er bløde og blanke. Tilsæt kålen og spæd med noget af væden, som du har gjort klar ved siden af gryden. Hæld vaniljekorn og tom stang i gryden sammen med resten af væden og den revne appelsinskal. Hold kålen simrende og våd i 15 min. Smag til med salt, peber og sukker. Kålen skal ikke være sød; den skal være behagelig i smagen, med blid sødme, der møder det salte og det stærke fra peberet.
  • 3
    Når du laver frikadeller, kan du gå to veje, udover æg, løg, salt og peber: du kan enten vælge danskvand og havregryn, som giver en meget luftig frikadelle – eller du kan bruge mælk og hvedemel, hvilket giver en mere kompakt frikadelle.
  • 4
    Som tilbehør serveres syltede asier og groft rugbrød – eller kogte og pillede aspargeskartofler med persilledrys.

Hjælp i køkkenet? Rør farsen i en røremaskine og hav hænderne frie til at arbejde med de øvrige ingredienser.

 

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Ring fra kl. 13-16 (man-tor) og kl. 9-14 (fre), eller send os en e-mail.
70 777 554