Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Populære produkter
Sodavandsmaskine stål Aarke Sodavandsmaskine stål 1.180 kr.
KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine 6.999 kr.
Grydesæt 5 dele Mareld Grydesæt 5 dele 1.499 kr.
Artisan KSM175EBK røremaskine, rustik sort KitchenAid Artisan KSM175EBK røremaskine, rustik sort 4.999 kr.
Grydesæt 3 dele Eva Trio Grydesæt 3 dele 515 kr.
0,5 liter drikkeflaske, vinrød Eva Solo 0,5 liter drikkeflaske, vinrød 157 kr.
Exclusive familiepakke Aqvia Exclusive familiepakke 1.057 kr.
SV50 sous vide Steba SV50 sous vide 880 kr.
Teddy køkkenmaskine Bjørn Teddy køkkenmaskine 7.300 kr.
V60 Buono 80 elkedel Hario V60 Buono 80 elkedel 767 kr.
Citronpresser Funktion Citronpresser 89 kr.
ICE-12S isterningemaskine Wilfa ICE-12S isterningemaskine 1.063 kr.
Cæsarsalat

Cæsarsalat

Ingredienser (4 personer):

Salaten:

  • 4 kyllingebrystfileter
  • ekstra jomfruolivenolie
  • havsalt og friskkværnet sort peber
  • romaine salathoved
  • 4 salatblade fra et romaine salathoved pr. anretning
  • 4 skiver lyst fuldkornsbrød
  • 4 fed hvidløg
  • parmesanost
  • 6 høvl frisk parmesanost pr. anretning

Dressingen:

  • 8 spsk. fromage frais, skyr, syrnet fløde eller cremefraiche
  • 4 spsk. fintrevet parmesanost
  • 1 citron
  • havsalt og friskkværnet sort peber

 

Tilberedning:

  • 1
    Gnid kyllingekødet med olie, krydr med salt og peber. Steg det på en slip-let pande - først ved høj varme på begge sider, og færdig ca. 7 min. på hver side ved middelvarme.
  • 2
    Skyl og tør salaten godt og skær det i bånd.
  • 3
    Rist brødet og gnid det med et pillet og overskåret fed hvidløg.
  • 4
    Anret salaten med skiver af kylling og brød og høvl derefter parmesanost over.
  • 5
    Rør dressingen og smag den til med citron, salt og peber og dryp den over.

Tip: Man kan også vende salatbåndene med dressingen, således at disse coates med dressing inden de anrettes.

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554