Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Populære produkter
Sodavandsmaskine stål Aarke Sodavandsmaskine stål 1.150 kr.
KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine 3.790 kr.
Grydesæt 5 dele Mareld Grydesæt 5 dele 1.499 kr.
Artisan KSM175 røremaskine KitchenAid Artisan KSM175 røremaskine 5.499 kr.
Grydesæt 3 dele Eva Trio Grydesæt 3 dele 649 kr.
0,5 liter drikkeflaske, vinrød Eva Solo 0,5 liter drikkeflaske, vinrød 155 kr.
Exclusive familiepakke Aqvia Exclusive familiepakke 1.057 kr.
SV50 sous vide Steba SV50 sous vide 874 kr.
Teddy køkkenmaskine Bjørn Teddy køkkenmaskine 7.300 kr.
V60 Buono 80 elkedel Hario V60 Buono 80 elkedel 757 kr.
Citronpresser Funktion Citronpresser 119 kr.
ICE-12S isterningemaskine Wilfa ICE-12S isterningemaskine 1.063 kr.
Boller i karry

Boller i karry

Ingredienser (4 personer):

  • 500g magert hakket svine- eller kalvekød
  • 4 skalotteløg
  • 4 æg

  • 4 spsk. hvedemel
havsalt
  • 4 spsk. friskkværnet sort peber

Sauce:

  • 4 dl urtebouillon

  • 4 dl mælk

  • 2 spsk. god karry
  • 8 spsk. hvedemel
  • 4 dl mælk
  • salt, peber og en knivspids lyst rørsukker

Garniture:

  • 4 røde snackpeberfrugter
  • 4 syrlige æbler
  • 2 spsk. koldpresset rapsolie

Tilbehør:

  • 4 dl kogte basmatiris

 

Tilberedning:

  • 1
    Rør kødet med ultrafinthakket løg, æg, mel salt og peber. Form boller og kom dem i kogende vand, der holdes lige ved kogepunktet, indtil bollerne i løbet af 10 min. lægger sig i overfladen. Lad bollerne opholde sig i vandet i alt i cirka 15 minutter.
  • 2
    Lav karryjævningen: 2 spsk. god karry, 8 spsk. hvedemel og 4 dl mælk rystes og piskes i den varme væske, så denne jævner. Smages til med salt, peber og en knivspids lyst rørsukker.
  • 3
    Varm væsken op til saucen og jævn den med karryjævningen. Smag til.
  • 4
    Lav garnituren: 4 røde snackpeberfrugter skæres fint og 4 syrlige æbler skæres i både. Vendes i 2 spsk. koldpresset rapsolie i en gryde ganske kort tid.
  • 5
    Kog risene og bland garnituren med de varme ris.
  • 6
    Anret risene med peberfrugt og æble med boller og sauce.

Tip: Hvis du vælger at gå til slagteren, når du skal have hakket kød, og du skal lave boller i eller til et eller andet, så bed slagteren hakke det 2 gange.

 

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554