Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Populære produkter
Sodavandsmaskine stål Aarke Sodavandsmaskine stål 1.199 kr.
KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine 3.790 kr.
Grydesæt 5 dele Mareld Grydesæt 5 dele 1.499 kr.
Artisan KSM175 røremaskine KitchenAid Artisan KSM175 røremaskine 4.999 kr.
Grydesæt 3 dele Eva Trio Grydesæt 3 dele 649 kr.
0,5 liter drikkeflaske, vinrød Eva Solo 0,5 liter drikkeflaske, vinrød 155 kr.
Exclusive familiepakke Aqvia Exclusive familiepakke 1.057 kr.
SV50 sous vide Steba SV50 sous vide 874 kr.
Appartamento espressomaskine hvid Rocket Appartamento espressomaskine hvid 10.499 kr.
Teddy køkkenmaskine Bjørn Teddy køkkenmaskine 7.300 kr.
V60 Buono 80 elkedel Hario V60 Buono 80 elkedel 757 kr.
Citronpresser Funktion Citronpresser 119 kr.
ICE-12S isterningemaskine Wilfa ICE-12S isterningemaskine 1.063 kr.
Bøf bearnaise med bønner og tomater

Bøf bearnaise med bønner og tomater

Ingredienser (4 personer):

  • 4 steaks (ca. 150 g okse- eller kalvemørbrad pr. steak)
  • ekstra jomfruolivenolie
  • havsalt og friskkværnet sort peber
  • 4 bagekartofler
  • koldpresset rapsolie
  • 16 blommetomater på kvist
  • 400 g ekstrafine grønne bønner (frost)
  • Brøndkarse

Sauce:

  • 8 æggeblommer
  • 6 tsk. hvidvinseddike
  • 2 dl koldpresset rapsolie el. klaret smør – eller et mix

 

Tilberedning:

  • 1
    Gnid kødet med olie og krydr med salt og peber. Når tilbehøret er tilberedt, steg bøfferne – først ved høj varme på begge sider, så kødets porer er godt lukkede og kødet er brunet. Skru lidt ned for varmen og steg bøfferne færdige. For rosa bøffer, steg i ca. 4 min på hver side (afhængig af tykkelsen).
  • 2
    Skræl og skær kartoflerne i stave, gnid dem med olie og krydr med salt og peber. Læg kartoffelstavene på bagepapir og sæt dem i ovnen ved 200° i 30 min. Læg tomaterne i et ovnfast fad og sæt dem ind til kartoflerne de sidste 10 min.
  • 3
    Hæld kogende vand over bønnerne, kog op og hæld straks vandet fra.
  • 4
    Alle ingredienserne til saucen skal have stuetemperatur. Pisk blommerne i gryde over meget lav temperatur. Pisk eddiken sammen med æggene og lad olien/smørret løbe ned i en afbrudt stråle i saucen, mens du pisker. Tilsæt olie/smør indtil saucen er mættet af fedtet. Smag saucen til med salt og peber. Skiller saucen, kan du tilføje et par tsk. stuetempereret vand og piske igen.
  • 5
    Anret bøffen med bønner, tomater, sauce, kartofler og brøndkarse.

OBS! Hvis din bearnaise får for meget varme fra starten, vil den mislykkes, og du må starte forfra. Bearnaisen skal være lun – ikke rygende varm.

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.
70 777 554