Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Populære produkter
Sodavandsmaskine stål Aarke Sodavandsmaskine stål 1.311 kr.
KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine 4.207 kr.
Grydesæt 5 dele Mareld Grydesæt 5 dele 699 kr.
Artisan KSM175 røremaskine KitchenAid Artisan KSM175 røremaskine 4.054 kr.
Professional Natura Middagssæt 12 dele Mareld Professional Natura Middagssæt 12 dele 635 kr.
Grydesæt 3 dele Eva Trio Grydesæt 3 dele 1.160 kr.
0,5 liter drikkeflaske, vinrød Eva Solo 0,5 liter drikkeflaske, vinrød 169 kr.
Exclusive familiepakke Aqvia Exclusive familiepakke 1.046 kr.
SV50 sous vide Steba SV50 sous vide 874 kr.
Automatisk mælkeskummer Krups Automatisk mælkeskummer 686 kr.
Appartamento espressomaskine hvid Rocket Appartamento espressomaskine hvid 9.999 kr.
E80 espressomaskine Jura E80 espressomaskine 6.699 kr.
Teddy køkkenmaskine Bjørn Teddy køkkenmaskine 7.852 kr.
V60 Buono 80 elkedel Hario V60 Buono 80 elkedel 683 kr.
Citronpresser Funktion Citronpresser 89 kr.
ICE-12S isterningemaskine Wilfa ICE-12S isterningemaskine 1.207 kr.
Suppegryde 10 liter Funktion Suppegryde 10 liter 329 kr.
Auberginetårn med torsk

Auberginetårn med torsk

Ingredienser (4 personer):

  • 2 auberginer (24 gode skiver)
  • 6 ½ spsk. persillepesto (eller basilikumpesto)
  • 600 g torskefilet
  • 8 spsk. revet mozzarella
  • 4 store håndfulde rucola salat

Tilberedning:

  • 1
    Læg bagepapir i et lille ildfast fad og byg tårnene op således: aubergineskiver, persillepesto, torskefilet, aubergineskiver, persillepesto, torskefilet, aubergineskiver og revet mozzarella.
  • 2
    Bag tårnene i ovnen ved 200° i 15 min. og server med skyllet, tørret rucola salat og lidt ekstra persillepesto.

Lav evt. din egen persillepesto. Du skal bruge: 1 stort bundt renset bredbladet persille (uden stilke), 1 dl. god olie, 30 g. pinjekerner, 50 g. parmesanost og 1 fed hvidløg samt salt og peber. Hak og bland det hele godt i en foodprocessor (til konsistensen er grov og ensartet). Smag til med salt og peber.

 

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Ring fra kl. 9-19 (man-tor) og kl. 9-14 (fre), eller send os en e-mail.
70 777 554