Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Vinkaraflen – til dekantering, iltning og lækker servering.

Invester i en god vinkaraffel, hvis du nyder at drikke god vin. Med en vinkaraffel får du maksimal smag og aroma ud af vinen ved iltning.

Dekanter vinen - for at slippe af med det bundfald, der dannes, når vinen ældes.

I en ældre vin kan man se, at der ligger små korn i bunden af flasken. Dette er udfældning af vinsten, som dannes af f.eks. garvesyrer. Hvis en vin har været opbevaret i lang tid, klumper disse sammen (hvilket ikke er farligt, men kan give vinen en bitter undertone). I hvidvin kan der dannes vinsten, som også bør fjernes inden servering. Husk at stille flasken op en dag før dekantering, så bundfaldet samles i bunden. Sådan gør du: Åbn flasken og begynd langsomt at hælde vinen ned langs indersiden af karaflen. Undgå at spilde. Brug gerne en lyskilde bag flasken, når du hælder vinen op, så du kan se, når bundfaldet begynder at nærme sig flaskens munding og ved, hvornår det er tid til at stoppe med at hælde.

Iltning af vin

Unge vine behøver ikke at blive dekanteret for at fjerne bundfald, men kan i stedet iltes i karaflen. Sådan gør du: Hælde vinen ned langs karaflens inderside og hvirvl vinen rundt i karaflen for at ilte den. Gør dette et par timer før eller direkte inden servering, afhængigt af hvor kraftig iltning du ønsker.

Den rette temperatur på vinen

Når du har lært den rette temperatur, som de forskellige vine skal serveres ved, er du kommet langt! Vinens aromaer er mere fremtrædende, hvis den serveres ved den helt rigtige temperatur.

  • Rødvin: 14-18° C
  • Hvidvin: 8-12° C
  • Mousserende: 8-10° C
  • Rosévin: 8-10° C

Tip! Pulltex har et vintermometer, som du lægger rundt om flasken for at se den nøjagtige temperatur på vinen.

Hvis du ikke har adgang til et termometer, kan du bruge denne tommelfingerregel: Stil rødvin i køleskabet 30 minutter før servering, tag hvidvin ud af køleskabet 30 minutter før servering og tag mousserende samt rosé ud af køleskabet 10 minutter før servering. Efterfølgende kan temperaturen på hvid/rosé/mousserende bevares ved hjælp af en vinkøler.

Tip! Hurtigkølet vin – Fyld en isspand med 1/3 is. Fyld derefter op med vand for at dække isen. Hæld ca. 3 spsk salt i pr. isterningebakke (saltet sænker frysepunktet, hvilket gør, at vinen køles hurtigere). Læg flasken i spanden og fyld den med vand, så det meste af flasken er tildækket.

LAGUIOLE VINSÆT

Et perfekt gavesæt! Indeholder innovativ proptrækker, reservespiral, termometer for at garantere en optimal temperatur på vinen, folieskærer, anti-dryp-ring og vinprop.

PULLTEX PULLTAPS VINÅBNER

Denne vinåbner med patenteret flaskestøtte i to positioner letter udtrækningen korkproppen uden at bøje eller ødelægge den! Lavet af træ og højglans rustfrit stål.

VACU VIN VACUUMPUMPE

Vin tilbage i flasken? Intet problem! Med en vakuumpumpe kan du nemt pumpe luften ud af flasken og bevare vinen. Åbn og server, når du vil, og luk igen bagefter.

Barudstyr i høj kvalitet og flot design

Fuldend baren med lækkert udstyr fra bl.a. Stelton, Waring og Trip Trap. Vi går meget op i kvalitet, og du er derfor sikret den højeste kvalitet, når du køber barudstyr hos KitchenOne.dk.

Skulle du være i tvivl om brugsmulighederne ved de enkelte produkter eller have andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte kundeservice, så vi kan være dig behjælpelig med dig køb.

Tilføjet til kurven
Gå til kurven

Andre kunder købte også:

Vis alle tilbehørsprodukter
Gå til kurven
Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr. (*gælder ikke produkter, der kræver pallefragt)
Køkkenudstyr siden 2009
Officiel forhandler af alle mærker
Læs mere om KitchenOne