Din ekspert i køkkenudstyr
Gratis fragt over 500 kr.
Hurtig levering
365 dages returret
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.
Indkøbskurv Kurv 0 kr. Vis kurv Gå til kassen Din indkøbskurv er tom
0
Tilføjet til kurven
stk.

Bagning Sødt

 

Bagning - sødt

Her har vi samlet produkter, der hjælper hjemmebageren med at skabe søde mesterværker. Derudover
deler vi også nogle af vores yndlingsopskrifter på rigtig søde sager; salt-karamel boller, chokolade cookies
og chokoladesnitter med solbærsyltetøj. Bon appétit!

 

OPSKRIFT

Sticky buns med salt karamel

Du skal bruge:

Salt karamel (forbered dagen inden)

  • 2 dl rørsukker
  • 1 1/2 dl piskefløde
  • 75 g smør
  • 1 spsk flagesalt

Boller

  • 500 g hvedemel
  • 2 tsk kardemomme
  • 100 g rørsukker
  • 25 g gær
  • 1 æg
  • 3 dl mælk
  • 75 g smør

Fyldning

  • 3 dl salt karamel
  • 200 g pekannødder

Sådan gør du:

1. Sætt ovnen på 200 grader.

2. Salt karamel: Smelt sukkeret til en gylden farve på stegepanden ved middelvarme. Rør ikke rundt undervejs men ryst lidt på panden. Tilsæt piskefløden lidt efter lidt mens du rører rundt og tilsæt til sidst smørret. Kog karamellen i 10 minutter eller til den bliver tykkere. Rør salt i og lad den stivne natten over.

3. Boller: Kom mel, kardemomme og sukker i skålen på din røremaskine med dejkrog. Smuldr gæren i og tilsæt ægget. Sæt maskinen i gang på lav hastighed go tilsæt mælken undervejs, mens maskinen arbejder.Øg hastigheden gradvist og lad den til sidst arbejde med dejen på høj hastighed i 10 minutter. Skær smørret ud i små stykker og tilsæt mens maskinen kører. Lad den køre til dejen er smidig og elastisk. Tildæk dejen med plastfolie og lad den hæve i 1 1/2 time ved rumtemperatur.

4. Læg dejen ud på et bord med mel. Rul den ud til en firkant og kom karamel-fyldningen på. Drys derefter hakkede pekannødder ud over. Rul den sammen fra langsiden. Del den i 8 stykker og læg dem i en smurt form. Bollerne kal ligge helt tæt.

5. Lad dem hæve i 25 minutter. Herefter bager du dem i 30-40 minutter til de er klar. Hvis de bliver for mørke, kan du dække dem til. Herefter er de klar til servering - lad dem blive i formen til de spises. Spis dem med gaffel og en masse servietter.

Tips!

For at dejen bliver rigtig luftig er det vigtigt at arbejde godt med dejen. Du får det bedste resultat hvis du lader maskinen arbejde med dejen i 10 minutter. Derefter skal du kunne trække dejen ud med fingrene uden at den går i stykker.

Cookies med choklade

cirka 30 stk

Du skal bruge

  • 200 g rumtempereret smør
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 2 3/4 dl brunt farin
  • 1 dl sukker
  • 1 æg
  • 5 dl hvedemel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk hjorttakssalt
  • 1/2 tsk salt
  • 2 spsk mælk
  • 150 g grovhakket mørk chokolade

Ovn 200°

Sådan gør du:

  1. Pisk smør, vaniljesukker, brun farin og sukker til en cremet dej.Tilsæt ægget og pisk det samme. Bland mel, bagepulver, hjorttaksalt og salt for sig og sigt denne over den cremede dej og rør dem sammen.
  2. Vend mælk og den grovhakkede chokolade i dejen. 
  3. Kom bagepapir på en bageplade. Kom små klatter af cookiedejen ud på bagepladen med en spiseske. Der skal gerne være lidt afstand mellem dine cookies, da de flader ud under bagningen. 
  4. Bag dem i 10-12 minutter til de er gyldenbrune. Lad dem køle ned på en rist. Opbevar dem i en tætsluttende beholder.

Chokladesnitter med solbærsyltetøj

Cirka 16 stk

Det skal du bruge

  • 150 g mørk choklade
  • 150 g rumtempereret smør
  • 1 1/2 dl sukker
  • 4 æg
  • 1 1/2 dl mel
  • 1 dl solbærsyltetøj

Pynt

  • Solbærdrys (Mill & Mortar) eller flormelis

Ovn 175°

Sådan gør du:

  1. Smelt chokoladen i et vandbad.
  2. Pisk smør og sukker til det er lyst og luftigt. Tilsæt æg - et ad gangen, og pisk efter hvert æg. Tilsæt dernæst melet. Til sidst tilsætter du den smeltede chokolade.
  3. Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel dejen i et jævnt lag.
  4. Bag kagen i 15-20 minutter. Lad den køle af på en rist. Skær den herefter ud i 4 brede strimler.
  5. Fordel et jævnt lag solbærsyltetøj på to af strimlerne og læg de andre to ovenpå. Skær herefter kagerne ud i snitter.
  6. Drys solbærstøv eller flormelis ud over snitterne inden servering.

Din tryghed
Altid 365 dages fortrydelsesret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Autoriseret dansk værksted
Officiel forhandler af alle mærker
Læs alle dine fordele
Brug for hjælp?
Ring fra kl. 9-19 (man-tor) og kl. 9-14 (fre), eller send os en e-mail.
70 777 554
Seneste anmeldelser