Her har vi samlet produkterne, der hjælper hjemmebageren med at skabe magi.
Derudover deler vi også nogle af vores rigtig smagfulde salte opskrifter; karljohan pizza,
tærte med kartoffel og gedeost og et lækkert, flettet brød. Bon appétit!
1. PUds svampen, hvis den er frisk og hak den derefter i mindre stykker. Hak løg og hvidløg og steg dem i en kasserolle med smør, til løgene er bløde. Kom derefter svampene i og steg i yderligere 5 minutter. Tilsæt fløde, salt og peber og lad det koge i 20-25 minutter.
2. Mix blandingen til en creme. Kog cremen i et stykke tid, hvis den føles tynd. Køl den ned og kom den herefter i en sprøjtepose, eller kom det på pizzaen med en ske.
1. Sæt ovnen på 300° eller så højt det er muligt. Læg en pizzasten på en rist i midten af ovnen. Flade den pizzadej ud.
2. Skær mozzarellan i skiver, riv parmesanen og skær fignerne i skiver. Fordel 2 spsk tomatsauce på en pizzadejen og læg ca 50 g mozzarella på. Fordel lidt karljohn creme på pizzaen (enten med sprøjtepose eller ske)
3. Kontroller at ovnen er varm og sæt den på grillfunktion. Bag pizzaen i ca. 5 minutter. - den skal have en jævn farve.
4. Kom tre skiver skinke på og nogle figenskiver. Strø med parmesanen, salt og peber. Kom lidt olie på kanten af pizzaen og drys med lidt frisk kørvel.
6 portioner
Ovn 200°
Server skinke og salat til tærten. Det smager både koldt, lunt og friskbagt.
2 stk.
Ovn 200°