I det asiatiske køkken er der meget godt at hente, og det er ikke så svært at lave det derhjemme! Vi
har fået hjælp af Christin Kashou - vinder af Masterchef Sverige 2021 - der inspirerer med tre retter,
som er ægte smagseksplosioner!
Du er vel ikke gået glip af den seneste grilltendens - Hibachi? Det er en japansk bordgrill, som er lavet af ler!
Gambas - eller kæmperejer - gør sig ekstremt godt på Hibachi-grillen. I Christins opskrift serveres de med
ingefærolie og en kålrabi- og fennikelsalat.
Opskriften finder du længere nede på siden!
Lynstegning betyder, at man hurtigt steger overfladen af på noget. En gasbrænder er et effektivt værktøj, der er let at bruge.
Er du ivrig efter at teste teknikken? Så anbefaler vi, at du prøver Christins opskrift på lynstegt laks med sommerens
grøntsager og edamamebønner - tilberedt i en bambus damper.
Opskriften finder du længere nede på siden!
Ramen - den japanske nudelsuppe - er blevet mere og mere populær på det seneste. Suppen serveres sammen
med en masse forskellige ingredienser og spises hovedsageligt med spisepinde. Kun bouillonen spises med en ske, hvis man
ikke ønsker at drikke det direkte fra skålen. Christin byder på ramen med kyllingebouillon, saltet svinebryst og chiliolie. Retten
toppes blandt andet med majs, shiitake-svampe og forårsløg.
Opskriften finder du længere nede på siden!
med ingefærolie og kålrabi- og fennikelsalat
4 portioner
med salat af sommerens grøntsager og edamamebønner
4 portioner
4 portioner
Kyllingebouillon
Chashu, saltet svinebryst
Chiliolie
Toppings
Tips! Hvis du ikke vil lave chashu (svinebryst), kan du bruge kødet fra kyllingen og top din ramme med det i stedet.
Kyllingebouillon
Chashu
Chiliolie
Toppings
Servering