Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner
Vi har et stort udvalg af køkkenmaskiner, der kan give dig den fuldendte oplevelse i køkkenet. Hvad end du skal røre en dej til rugbrød eller bage en kage, vil du opleve, at en køkkenmaskine gør hele processen meget lettere. Vi fokuserer på Kenwood køkkenmaskiner og Ankarsrum køkkenmaskiner. To af de mest populære maskiner er Kenwood KMM020 og Ankarsrum AKM 6220.

Der findes et stort udvalg af tilbehør til de fleste køkkenmaskiner, så du kan hakke kød, lave din egen pasta eller bage vanillekranse. Med en køkkenmaskine har du altid en hushjælp ved hånden, og du har mulighed for at lave spændende retter i køkkenet. Har du først en køkkenmaskine, er mulighederne uanede.

Hvilken køkkenmaskine skal jeg vælge?


Der findes utrolig mange køkkenmaskiner – fra de mindre maskiner, der er optimale til små opgaver i private hjem, og til de større maskiner i professionel kvalitet, der kan klare tunge deje på næsten ingen tid. Det kan derfor være en udfordring at finde den helt rigtige maskine.

Ønsker du blot en maskine, der skal være en hjælp til de mest basale opgaver - såsom at klare mindre mængder dej, rive, snitte, piske eller blende, så kan en af de mindre maskiner være det mest optimale valg. Og her kan der ofte suppleres op med tilbehør, hvis der senere bliver behov for dette. Alternativt kan du også overveje, om det er en køkkenmaskine, du skal have, eller om en foodprocessor bedre dækker dine behov.

Hvis din maskine skal bruges til tunge deje, store portioner, og som hjælp til de mange andre opgaver, der kan være i køkkenet, så kan det anbefales at se på en lidt kraftigere maskine, der kan klare de tunge opgaver, og som har mulighed for tilslutning af alt det ønskede tilbehør.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det er værd at overveje og nøje vurdere, hvad dit behov egentlig er, så din nye maskine ikke blot havner i skabet og sjældent bliver taget frem.

Valg af køkkenmaskine
Når du har besluttet, at det er en køkkenmaskine, du ønsker at eje, vil vi råde dig til at undersøge dine muligheder og igen overveje dine behov. Blandt andet skal du tage stilling til om du ofte bager store portioner? Og om det primært er almindelig gærdej eller ofte rugbrød? For det har klart betydning for hvor stor en skål din maskine bør have og ydermere hvor høj watt effekt, der er optimal.

Herunder har vi samlet en række udsagn – som vi har erfaret er brugbare, når vi skal vejlede folk i køb af køkkenmaskine.

Jeg bager ofte store portioner:
Kenwood KMM020, Kenwood KM636 og Ankarsrum - disse kan anbefales grundet skålens størrelse.

Jeg bager sjældent dobbeltportion – lille husstand:
Kenwood KM010, Kenwood KM336 og Kenwood kMix - modeller med en mindre skål.

Jeg bager ofte rugbrød og andre ”tunge” deje:
Bjørn Teddy, Kenwood KM020, Kenwood KM010, Assistent - ekstra watt effekt, tager bedre fat og slides mindre.

Jeg går meget op i design – maskinen skal stå fremme:
Kenwood kMix, Bodum og Assistent - maskiner med flotte design og mange farver.

Guide: Hvilken køkkenmaskine skal jeg vælge?

Sorter efter:
 
 
  • 14 dages fuld returret
  • Dansk kundeservice
  • Officiel forhandler
  • Autoriseret værksted

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål.

70 77 75 54

info@kitchenone.dk

KitchenOne.dk har e-mærket

Få et gratis gavekort på 50 DKK til KitchenOne og vind en Slow Juicer !

Du tilmeldes nyhedsbrev. Gavekort gyldig ved køb over 400 DKK. Tid tilbage:

Nej tak - jeg vil ikke
vinde eller have rabat
Dit gavekort er sendt til din e-mail adresse
Ekstra stor vinderchance:
Luk boks