Ismaskiner

Ismaskiner
Her finder du vores store udvalg af ismaskiner fra de mest kendte producenter. Server lækkert hjemmelavet is i en fart for dig selv eller dine gæster, og oplev en meget bedre konsistens.

Vi har valgt et bredt udvalg fra forskellige veletablerede producenter, som sikrer dig en ismaskine af højeste kvalitet. Alle ismaskiner er lette at betjene, og vælger du en ismaskine med kompressor er den klar til brug indenfor 2 minutter.

Ismaskine med kompressor:
En ismaskine med kompressor har, som navnet indikerer, sin egen kompressor samt en røre funktion. Kompressoren fungerer som maskinens fryser, så det er denne del, der gør, at isen køles ned samtidig med, at den bliver rørt, så der ikke opstår iskrystaller. Det vil sige, at denne maskine ikke skal i fryseren. Det er blot at tilslutte den til strøm, og så ellers gå i gang med at eksperimentere.

Ismaskine uden kompressor:
Disse ismaskiner kræver lidt mere forberedelse, da skålen / elementet skal en tur i fryseren godt et døgn, inden du kan lave din is. Isen skal ligeledes laves så tæt på servering som overhovedet muligt, da skålen selvfølgelig ikke kan holde sig kold i flere timer af gangen. Dette bevirker også, at du ”kun” kan lave en portion is, da skålen / elementet igen skal i fryseren og køles ned, inden du atter kan bruge maskinen.

2 hurtige opskrifter på is


Nougat-is på ismaskine
Du skal bruge: 1 dåse kondenseret mælk, 2,5 dl fløde, 100 gram blød nougat og 2 dl kogende vand.
Sådan gør du: Start med at skære din nougat i små tern og smelt det over vandbad. Tilsæt derefter din kondenserede mælk. Pisk det kogende vand i blandingen og tilsæt fløden. Herefter hældes det hele i ismaskinen, og er færdigt efter cirka 25 minutter.

Hurtig trope-is på ismaskine
Du skal bruge: 4 dl juice (gerne tropisk frugtjuice), 100 gram flormelis og 1 dl fløde.
Sådan gør du: Opløs din flormelis i juice og tilsæt til slut fløden. Ismassen hældes i ismaskinen, hvorefter isen er færdig efter cirka 25 minutter.

Der medfølger opskrifter til hovedparten af vores ismaskiner, hvor du let finder god inspiration.
Inspiration: 2 hurtige opskrifterSorter efter:
 
 
  • 14 dages fuld returret
  • Dansk kundeservice
  • Officiel forhandler
  • Autoriseret værksted

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål.

70 77 75 54

info@kitchenone.dk

KitchenOne.dk har e-mærket

Få et gratis gavekort på 50 DKK til KitchenOne og vind en Slow Juicer !

Du tilmeldes nyhedsbrev. Gavekort gyldig ved køb over 400 DKK. Tid tilbage:

Nej tak - jeg vil ikke
vinde eller have rabat
Dit gavekort er sendt til din e-mail adresse
Ekstra stor vinderchance:
Luk boks