Ankarsrum Assistent Køkkenmaskiner

Ankarsrum Assistent
Assistent køkkenmaskinerne fremstilles lokalt i den smålandske mølleby Ankarsrum i Sverige. En enestående kvalitet og årelange traditioner garanterer dig den gode kvalitet, da alle dele produceres lokalt. Assistent har en rustfri skål på 7 liter og alverdens tilbehør, samt en kraftig motor med hele 5 års garanti. Konstruktionen af maskinens gear er helt unik, og er blevet anbragt direkte under skålen for at give ekstra styrke.

Siden lanceringen i 1940 er Assistent gradvist udviklet det unikke retro-design, givet den nye farver og bedre funktioner. Køkkenmaskinen fra Assistent vil med sikkerhed blive et familieklenodie, som går i arv fra generation till generation. Senest er alle Assistent maskiner blevet udstyret med en ny og kraftigere motor, samt nye farver som matcher enhver stil.Den svenske køkkenmaskine Assistent blev introduceret af Electrolux i 1940, og 2. verdenskrig gjorde at der måtte spares på pengene. Derfor fik Assistent en god modtagelse, og blev kendt som en pålidelig maskine i køkkenet. Selve produktionen blev flyttet til Ankarsrum i 1969, hvor alle dele stadig produceres lokalt. Hele omdrejningspunktet i den svenske produktion er kvalitet, og intet forlader fabrikken uden at blive testet igennem. Dette har i dag gjort Assistent til en af de helt store testvindere, og ikke mindst fast inventar i tusindvis af køkkener i norden.

Som standard indeholder alle Assistent køkkenmaskiner en dejkrog, dejskraber, dejrulle, dejkniv og et dobbelt piskeris med en ekstra plastskål. En af de mange fordele ved at vælge Assistent er at den er støjsvag, og dermed kan benyttes uden at genere.

Se intro-video og historien bag Assistent

Sorter efter:
 
 

Assistent 6290 er den perfekte pakke, hvor der udover selve maskinen leveres følgende ekstra tilbehør: Kødhakker, blender, rivejern, pastaplader, purépresser og småkagejern.

  • 14 dages fuld returret
  • Dansk kundeservice
  • Officiel forhandler
  • Autoriseret værksted

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål.

70 77 75 54

info@kitchenone.dk

KitchenOne.dk har e-mærket

Få et gratis gavekort på 50 DKK til KitchenOne og vind en Slow Juicer !

Du tilmeldes nyhedsbrev. Gavekort gyldig ved køb over 400 DKK. Tid tilbage:

Nej tak - jeg vil ikke
vinde eller have rabat
Dit gavekort er sendt til din e-mail adresse
Ekstra stor vinderchance:
Luk boks